LA LLIGA FRANCESA

Mbappé es llueix amb quatre gols contra el Lió

El davanter del Paris SG anota un pòquer en només 14 minuts i és el mes jove a marcar quatre gols: 19 anys i 9 mesos

jcarmengol45384362 soccer football   ligue 1   paris st germain v olympique lyo181007231430

jcarmengol45384362 soccer football ligue 1 paris st germain v olympique lyo181007231430 / GONZALO FUENTES

1
Agencias

El davanterKylian Mbappé va protagonitzar una cridanera exhibició alParc dels Prínceps contra el Lió (5-0)que va culminar amb quatre gols i el París Saint Germain va accentuar el seu ple a la Ligue 1 de França. L’atacant parisenc va intervenir en tots els gols del seu equip. I va dur a la xarxa la pilota de totes les maneres.

El duel entre el París Saint Germain i el Lió, fora dels llocs europeus, es va alterar en els primers minuts. El 8, una falta de Ferland Mendy a Kylian Mbappé dins de l’àrea va suposar el penal que va transformarNeymar i que va posar per davant al conjunt de Thomas Tuchel.

El campió es va quedar amb 10 jugadors a la mitja hora, quanPresnel Kimpembeva ser expulsat per joc perillós. No va aprofitar la seva superioritat el Lió, que també es va quedar amb un jugador menys quanLucas Tousart, a punt del descans, va veure la segona targeta groga.

L’exhibició de Mbappé va arribar després de l’intermedi. Va marcar quatre gols en 14 minuts. A l’hora de joc va anotar el segon tant amb un xut sec que va donar als dos pals abans d’arribar a la xarxa.

Al 66 va arribar el tercer després d’una combinació de tot l’atac parisenc. Va ser Marquinhos el que va fer la passada definitiva a Kylian Mbappé, que va empènyer la pilota a la porteria. Al 69 l’internacional francès va culminar una galopada després de rebre la pilota de Neymar. El cinquè gol del París Saint Germain, el quart en el seu compte, va ser al minut 74, quan va aprofitar el rebuig de la meta visitant Anthony Lopes a un tret de Neymar per firmar la golejada definitiva.

El París Saint Germain porta nou victòries en altres tants partits. Avantatja en vuit punts elLilla, segon en la classificació.

Amb només 19 anys i 9 mesos, Mbappé és el jugador més jove capaç d’anotar un repòquer a la Lliga francesa en les últimes 45 temporades.