LA CHAMPIONS DE FUTBOL SALA

El Barça acaba segon en la fase preliminar malgrat golejar

El 7-3 al Halle Gooik de Bèlgica no li val per superar el Benfica i tenir un millor sorteig

100716159

100716159

1
Agencias

El Barcelona Lassa va avançar sense problemes cap a la Ronda Elite de la Lliga de Campions de futbol sala després d’acabar segon del Grup 1 de la Ronda Principal, després de golejar-ne aquest dissabte 7-3 a l’Halle Gooik belga. Després de la golejada del Benfica (9-1) al Kremlin Bitrece francès, els blaugrana necessitaven guanyar de nou gols al conjunt amfitrió per acabar líder del seu grup en aquesta fase preliminar, que s’ha disputat durant tota aquesta setmana en el Sportcomplex de Bres de Halle (Bèlgica). El Benfica tindrà ara presumiblement un millor sorteig per a la pròxima ronda.

Malgrat que va dominar a pler la primera meitat i va tenir nombroses ocasions per ampliar el marcador, no va ser suficient. I això que el Barça va ser un vendaval des del xiulet inicial fins que va aconseguir el 4-0.

Abans dels cinc minuts, Esquerdinha va marcar els dos primers gairebé de forma consecutiva, i Ferrao, en una gran jugada personal, posava el 3-0 a l’equador de la primera meitat. De nou Esquerdinha feia el quart dos minuts després, just abans que el Barcelona es prengués un respir, cosa que va aprofitar el conjunt belga per inaugurar el seu caseller a l’aprofitar Diogo un error de Roger.

Inquietud inexplicable

La primera part havia acabat malament per als blaugrana i la segona va començar pitjor. L’àrbitre assenyalava un penal de Ferrao a Grelos i el mateix Grelos feia el 4-2 als tres minuts de la represa. Continuava prement el Halle Gooik en uns minuts d’inexplicable inquietud blaugrana i Matías apareixia al segon pal per anotar, amb un precisa volea, el tercer dels belgues a 12 minuts per al final.

Semblava que al Barça podia fins i tot escapar-se-li el partit, però Aicardo Ferrao aconseguien frenar la sagnia (6-3) i elsd’Andreu Plaza  recuperaven el control del xoc. Adolfo, a quatre minuts del final, feia el definitiu 7-3 a porta buida, quan el campió belga ja jugava amb porter-jugador. El Barça ja està entre els setze millors equips d’Europa.