LA SITUACIÓ BLANC-I-BLAVA

Dídac Vilà: «No esperava jugar-ho tot»

El jugador de l'Espanyol, que prové del planter, valora positivament el treball de Rubi des de la seva arribada

lmendiola45102564 sant adria de besos     18 09 2018         deportes    didac181003173338

lmendiola45102564 sant adria de besos 18 09 2018 deportes didac181003173338 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El lateral esquerre de l’Espanyol Dídac Vilà va afirmar, després de l’entrenament a la Ciutat Esportiva d’aquest dimecres, que no esperava "jugar-ho tot", però que "va lluitar” per aconseguir-ho durant tot l’estiu.

El futbolista ha sigut titular en tots els partits jugats fins ara. "Ho valoro molt positivament i és el que volia des del principi de la temporada", va comentar.

A nivell col·lectiu, Vilà va explicar que l’equip ha experimentat un canvi a millor amb el nou entrenador, Joan Francesc Ferrer, 'Rubi': "El míster ha donat confiança als jugadors i un plus de motivació. A més, el sistema ens va bé a tots".

Tornada de Gerard

Notícies relacionades

D’altra banda, Dídac Vilà va valorar el partit d’aquest diumenge contra el Vila-real al RCDE Stadium. "Vindran cansats d’un viatge llarg i ho hem d’aprofitar per pressionar-los des del primer minut", va comentar.

La tornada del davanter Gerard Moreno, ex blanc-i-blau traspassat al Vila-real aquest estiu, és un altre dels focus del partit. "El rebria molt bé, ha sigut un gran company i ens va donar molt."

Temes:

Espanyol