RIDÍCUL BLANC

El Sevilla bufeteja el Madrid (3-0)

L'equip de Lopetegui envermelleix de vergonya en una primera meitat deplorable, menyspreant el regal de Leganés

zentauroepp45213250 sevilla real madrid180926235241

zentauroepp45213250 sevilla real madrid180926235241 / Miguel Morenatti

2
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

El Madrid va ser incapaç d’aprofitar el regal del Barça. Sense la mínima efervescència després de comprovar la caiguda del màxim rival a Leganés, l’equip de Julen Lopetegui va deshonrar la setmana de glòria que vivia amb la grandiloqüent assemblea de Florentino Pérez i l’exhibició d’autocomplaença a la gala de Londres. El quadre blanc va envermellir de vergonya, com si utilitzar el tercer uniforme tingués la finalitat deroba de camuflatge.

Però ni una segona meitat amb propòsit d’esmena va arreglar el disbarat d’un primer temps deplorable. Malgrat que el Madrid havia de sortir alerta per l’entusiasme del Sevilla (11 gols en dos partits), malgrat que havia de fer un cop sobre la taula per avançar els blaugrana, en menys de 40 minuts va encaixar tres gols i un xut al travesser de Vázquez. 

Desolació dels jugadors del Madrid després d’encaixar un dels tres gols / CRISTINA QUICLER (AFP)

Als 15 segons

El desastre va començar amb el proclamat millor porter del món (Courtois no en va parar ni una; en realitat, una, als 15 segons) i va acabar amb Luka the Best un ombra espectral que va desprestigiar el trofeu que acaba de rebre. Tot i que va fer un gol anul·lat pel VAR en el segon temps que hauria pogut canviar el panorama, Lopetegui el va substituir. Esgotats els canvis, Marcelo es va lesionar i va voler aguantar com a ànima en pena coixejant.

Sense coixejar, va ser una ànima en pena per la passivitat i indolència que va malgastar en la seva ja escassa actitud defensiva, molt present en els gols sevillans. Ja als 15 segons el Sevilla va disposar de la seva primera ocasió, preludi del festival que hi hauria davant del deliri del Sánchez Pizjuán, en un atac per la banda de Marcelo, igual que en l’1-0, i en el 2-0 (nascut en un contraatac local després d’un córner que va fer el Madrid) i en el 3-0 saltant encongit al límit de l’àrea.

"Ole, ole", per acabar 

Notícies relacionades

Marcelo no va ser l’únic. Ramos segueix en el mateix pla de creure’s per sobre del bé i del mal després de la marxa de Cristiano i va desatendre l’obligació de corregir el disbarat defensiu; ni tan sols va esperonar els altres apel·lant a l’orgull madridista. Bale es va presentar sol davant de Vaclik i tampoc va poder redreçar una situació de desastre consumat.

El Madrid va haver d’aguantar, a sobre, que l’estadi cantés "ole, ole". Tampoc llavors hi va haver resposta de l’equip. 

Sevilla, 3 - R. Madrid, 0

<strong>Sevilla </strong>Vaclik (5), Carriço (6), Kjaer (6), Sergi Gómez (6), Navas (8), Sarabia (7), Banega (6), Vázquez (7), Arana (6), André Silva (9), Ben Yedder (8).