MÉS LLENYA

La guerra Mourinho-Pogba s'aviva amb el 'KO' del United

La premsa britànica especula que el futbolista pot anar a parar a l'hivern al Barça o la Juventus

zentauroepp45196419 pogba180926121237

zentauroepp45196419 pogba180926121237 / ANDREW YATES

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / France Presse

La guerra Mourinho-Pogba dona nous arguments en la crisi del Manchester United. L’entrenador ha retirat el braçalet de segon capità al centrecampista i el club ha sigut eliminat de la Copa de la Lliga per un rival de segona divisió. La premsa britànica especula sobre els dies que li queden a José Mourinho a la banqueta dels diables vermells i el diari 'The Sun' assegura que Paul Pogba fitxarà al gener pel FC Barcelona.

La biografia de José Mourinho suma una enèsima polèmica. Dimarts a la nit, el tècnic va anunciar que Pogba no tornarà a ser el segon capità del United, poc després que l’equip caigués eliminat a la Copa de la Lliga pel Derbi County, de Frank Lampard.

Mourinho i Lampard, durant el Manchester United-Derby County / PAUL KUNGER (gETTY iMAGES)

"L’única veritat és que la decisió la prenc jo. Soc el mànager, prenc les decisions i no hi ha cap problema", va declarar Mourinho. Segons el diari 'The Times', el portuguès va comunicar la seva decisió al mateix Pogba davant dels companys. "El Manchester és més important que qualsevol futbolista", "[Pogba] no representa el que és un capità", són les dues frases que atribueixen a l’entrenador dins del vestidor.

Pogba estava fora de la convocatòria per disputar el partit amb el Derby County a Old Trafford, com uns quants titulars del United, com el porter De Gea. El centrecampista va presenciar l’eliminació des de la grada i, com es veu en un vídeo penjat pel mateix Pogba a Instagram, va estar rient del penúltim desastre de l’esquadra de Mourinho. Dilluns passat, el francès no va tenir cap objecció a criticar en públic el sistema defensiu i la falta d’atac del ManU després de l’empat de lliga amb el Wolverhampton (1-1).

La resposta de l’entrenador va arribar 24 hores després amb el càstig a Pogba i el missatge als jugadors que és ell que està al capdavant de l’equip, segons va explicar 'The Times'.

¿Barça o Juventus?

Notícies relacionades

Aquest dimecres, el diari 'The Sun' ha fet un pas més en la guerra Mou-Pogba i informa que l’agent del jugador, Mino Raiola, ja està preparant el traspàs de Paul Pogba al FC Barcelona. Després de no aconseguir-ho en el passat mercat d’estiu, ara Mino Raiola aprofitarà el mercat d’hivern per col·locar el seu representat a can Barça. Les especulacions varien dia a dia. Dimarts, l’italià 'Tutto port' assegurava que Pogba havia triat tornar a la Juventus.

El serial continuarà i queda en mà dels 'mourinhòlegs'. N’hi ha prou amb llegir el tuit que ha penjat aquest migdia Paul Pogba en el seu compte de Twitter. "Hi ha gent que vol fer polèmica amb un simple bon dia":