assemblea madridista

Florentino Pérez afirma que el Reial Madrid no jugarà als EUA: «Ens hi neguem rotundament»

El president blanc ha recordat les figures de Cristiano Ronaldo i Zinedine Zidane

zentauroepp45158953 graf080  madrid  23 09 2018   el presidente del real madrid 180923121428

zentauroepp45158953 graf080 madrid 23 09 2018 el presidente del real madrid 180923121428 / Emilio Naranjo

1
Es llegeix en minuts
Efe / Madrid

Florentino Pérez, president del Reial Madrid, ha respost amb rotunditat al’Assemblea  del club als socis que es van pronunciar sobre l’opció amb què treballa LaLliga de portar partits de la competició als Estats Units, a l’afirmar que el conjunt madridista s’hi nega “rotundament”.

“No anirem als Estats Units. No sé a quins interessos respon, però no són als de clubs ni dels aficionats. Ens hi neguem rotundament”, ha sentenciat.

Agraïment a Cristiano

El president madridista també ha deixat un record ple d’agraïment al portuguès Cristiano Ronaldo, “digne successor d’Alfredo Di Stéfano”, i Zinedine Zidane, “mite i història” del club que ha dit, que serà “casa seva per sempre”.

“Hi ha dues figures a les quals em vull referir, el màxim golejador de la història del club i digne successor d’Alfredo Di Stéfano, Cristiano Ronaldo”, ha dit abans de ser interromput pels aplaudiments dels socis compromissaris.

“Durant les nou temporades que ha vestit la samarreta del Reial Madrid, Cristiano ha sigut un referent. La seva trajectòria serà explicada de generació en generació. És un exemple per a tots els que s’enfunden la nostra samarreta i els que tenen el somni de fer-ho algun dia. Moltes gràcies Cristiano”, ha afegit.

Record també per a Zidane

Notícies relacionades

El mateix afecte ha mostrat Florentino Pérez per la figura de Zinedine Zidane. “Un altre dels nostres grans referents per sempre és i serà Zidane. Com a entrenador del primer equip ha entrat en la història com un dels grans gegants del Reial Madrid amb nou títols en dos anys i cinc mesos, tres Champions consecutives, que ningú ha aconseguit al món”.

“Zidane és un dels nostres grans mites i és història del Reial Madrid, sap que aquesta és casa seva per sempre, com Cristiano Ronaldo. Gracias Zizou”, ha afegit.