FESTIVAL BLANC AL BERNABÉU

zentauroepp45108079 real madrid roma180919212401

zentauroepp45108079 real madrid roma180919212401 / PAUL HANNA

La Champions treu el millor del Reial Madrid

L'equip de Lopetegui comença la competició amb un gran partit i una victòria solvent contra la Roma

2
Alejandro García

El Madrid de Lopetegui es va presentar amb tots els honors en la Champions 2018-19. El campió de les tres últimes edicions va arrencar amb un nou projecte i sensacions immillorables, amb un joc versàtil, vertical i coral, que va merèixer més que un 3-0 contra la Roma.

En la primera part, el Madrid va consolidar el triomf amb un control sòlid i un joc variat, intens i perillós, amb alternatives constants entre atacs estàtics, xuts des de lluny i passades en profunditat, buscant sobretot un actiu Bale, que va acaparar gairebé tot el joc per la seva banda.

Keylor, titular en la Champions

La gran aposta en l’alineació de Lopetegui va ser Keylor Navas. El porter de les tres Champions del Madrid va començar com a titular una edició més, aquesta amb un Lopetegui a la banqueta que sembla que es resisteix a donar la titularitat indiscutible a Courtois.

El sacrificat entre els habituals en atac va ser Asensio, a la banqueta en detriment d’Isco. El malagueny, que intentava arrencar des de la seva banda assignada, es movia constantment pel centre, fet que privava l’equip de l’alternativa de la banda esquerra que ofereix Asensio des d’aquesta posició, tot i ser també un jugador molt mòbil.

Falta magistral d’Isco

Modric s’ha apropiat definitivament de la mitja punta, clarament davant del doble mig centre que planteja Lopetegui. La pressió intensa del Madrid a la sortida des del darrere de la Roma, amb el croat al capdavant, pressionant pel centre, al costat de Bale i Benzema, va incomodar d’allò més l’equip italià, que tampoc va aprofitar el poc perill que va generar, sobretot a les botes del turc Cengiz Under.

Isco, que havia errat una de les moltes ocasions clares de gol del Madrid, va tancar el cercle al final de la primera part transformant l’última en gol. Una falta al caire de l’àrea, provocada pel mateix Isco, va acabar al fons de la porteria d’Olsen de manera magistral.

Gols de Modric i Mariano

En la segona part, els interiors de la Roma van renunciar a tot buscant un empat que no semblava molt lluny. A canvi, Modric i Isco van campar al seu aire per la zona de tres quarts de l’atac blanc.

Així va arribar la sentència, ambModric reafirmant els seus arguments per estar entre els millors del món. Una passada seva, llarga, profunda i intencionada, va donar a Bale l’oportunitat de segellar amb un gol el seu gran partit. Van entrar Asensio i el debutant Mariano, ovacionat pel Bernabéu i que va aportar raça, una mica de precipitació i ‘punch’ a la davantera blanca. El nou número 7 blanc va tancar el partit amb un xut antològic des de fora de l’àrea, una fuetada que va fer aixecar dels seus seients tot el Bernabéu, satisfet amb el seu equip.