SÈRIE A

Cristiano s'estrena a la fi i per partida doble

Dos gols del portuguès donen a la Juventus un sofert triomf contra el Sassuolo (2-1)

zentauroepp45059819 torino  italy   16 09 2018   juventus s cristiano ronaldo ju180916165710

zentauroepp45059819 torino italy 16 09 2018 juventus s cristiano ronaldo ju180916165710 / ALESSANDRO DI MARCO

1

En la quarta jornada, Cristiano Ronaldo a la fi va veure porta. I per partida doble. El portuguès feia tres partits que no marcava, des que va debutar en la Sèrie A amb la samarreta de la Juventus, i el rum-rum començava a ser una mica més que un murmuri. Amb tots els focus posats sobre ell, a CR7 li tocava comandar l’atac dels de Massimiliano Allegri en la visita de l’incòmode Sassuolo a l’Allianz Stadium. I aquesta vegada l’astre de Madeira ha respost amb gols. Els seus dos gols han donat el triomf a la 'Vecchia Signora' en un partit en el qual els torinesos mai s’han sentit a gust.

Després d’un primer temps sense gols, Cristiano ha estrenat el marcador en el minut 50 gràcies a un clamorós error del defensa del Sassuolo Ferrari, el mal desallotjament del qual ha deixat el portuguès en una situació tan franca quenomés ha hagut d’empènyer la pilota per batre el porter Consigli. Més mèrit ha tingut el segon, en el minut 65, en què CR7 ha finalitzat un contraatac amb un bon control dins de l’àrea i un xut creuat amb la seva cama esquerra. La Juventus ha acabat demanant l’hora després que Babacar retallés distàncies en el temps de descompte.