Traspàs frustrat

Filipe Luis: "Vaig demanar a l'Atlètic que m'alliberés, igual que va fer amb Gabi»

El lateral brasiler afirma que "van intentar empitjorar" la seva imatge al club

u391300 019 20171223113944-kj7h-u44108468505ha-980x554mundodeportivo-web

u391300 019 20171223113944-kj7h-u44108468505ha-980x554mundodeportivo-web

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Filipe Luis carrega contra l’Atlètic de Madrid. El lateral brasiler va parlar després del partit de lliga contra elCelta i va afirmar que "s’han escrit moltes mentides. Fa tres setmanes, va sorgir una situació, però el club em va dir que no volia que me n’anés i mai vaig insistir". No obstant, en la concentració amb la seva selecció a Nova Jersey, ha decidit aprofundir en la seva sortida frustrada i ha apuntat contra la directiva. "Va sorgir la possibilitat d’anar al PSG i vaig demanar a l’Atlètic que m’alliberés, igual que va fer amb Gabi, però el club va entendre que no era la mateixa situació malgrat les semblances amb el temps restant de contracte. Han dit que vaig insistir, però és mentida", ha afirmat Filipe en declaracions a 'Globosporte'.

El lateral s’ha mostrat molest amb els rumors que es van generar sobre ell durant l’última setmana de mercat: "Tinc una història a l’Atlètic de Madrid i això m’entristeix perquè van intentar empitjorar la meva imatge al club", s’ha queixat el lateral després del segon entrenament de la 'canarinha' en territori nord-americà.

Més protagonisme

Notícies relacionades

Filipe Luis pot estar vivint un moment dolç. El 'Cholo’ Simeone va atendre la seva petició de voler més minuts i li va brindar la titularitat a Balaídos. A més, amb la seva selecció es pot convertir en el nou lateral esquerre titular. De moment, en la convocatòria per als amistosos que el Brasil disputarà contra els Estats Units el SalvadorMarcelo no hi és. "No crec que estigui per davant d’ell perquè no l’hagin convocat aquesta vegada. Depèn del moment de cada un. Álex Sandro, ell i jo tenim característiques diferents", ha dit Filipe sobre el lateral del Reial Madrid.

A més, el brasiler va tenir temps d’elogiarMessi: "El premi és per al millor del món i, avui, per a mi, és Messi. Igual que els anys anteriors. Quan ell no hi arriba, –The Best– perd credibilitat.  És igual si algú guanya la Copa del Món o la Champions, ningú és millor que ell".