GALA INTERNACIONAL

Messi tampoc entra a la final del premi 'The Best' de la FIFA

Cristiano, Modric i Salah, candidats al premi a millor jugador de l'any

lainz44887580 egypt s liverpool fc forward mohamed salah arrives to attend180903155023

lainz44887580 egypt s liverpool fc forward mohamed salah arrives to attend180903155023 / VALERY HACHE

1
Es llegeix en minuts
Efe / Londres

El portuguès Cristiano Ronaldo (Juventus), el croat Luka Modric (Reial Madrid) i l’egipci Mohamed Salah (Liverpool) lluitaran per emportar-se el premi 'The Best' de la FIFA a millor futbolista de l’any. El jugador del Barça, Lionel Messi, no ha entrat en el trio de candidats. L’argentí tampoc va arribar a la final en el premi de la UEFA a millor futbolista d’Europa, que va acabar guanyant Modric.

Aquest dilluns, s’han donat a conèixer els finalistes al premi en una gala celebrada a Londres i acompanyada per la presència d’exfutbolistes com Peter Schmeichel, Sol Campbell, Nwankwo Kanu i Kelly Smith.

Per a Modric, recentment elegit millor jugador de l’any per a la UEFA, i Salah, finalista de la Champions, seria la primera vegada que conquistessin el guardó, mentre que Cristiano ja sap el que és guanyar-lo en les dues últimes ocasions.

"Salah ha tingut una bona temporada alLiverpool, però va tenir la mala sort de lesionar-se abans de la Copa del Món. És un jugador fantàstic, però crec que no té gaires oportunitats de guanyar-lo (el premi)", va apuntar Schmeichel.

Oblit amb el croat

Notícies relacionades

"De vegades la gent diu que Cristiano va guanyar la Lliga de Campions, però s’obliden que Modric també ho va fer i que, a més, la seva actuació en el Mundial ha sigut increïble liderant el seu equip", va afegir.

El guanyador del premi es desvetllarà el proper 24 de setembre en una cerimònia organitzada al teatre Royal London Festival Hall de la capital anglesa.