Tensió amb la premsa

Mourinho: "Tinc més Premiers que els altres 19 entrenadors junts"

El tècnic reclama respecte després de la desfeta del United a casa contra el Tottenham (0-3)

dlplphdxcaarp7k

dlplphdxcaarp7k

1
Es llegeix en minuts

José Mourinho no canvia. El portugués va acudir a la sala de prensa d’Old Trafford, després de la derrota del seu equip (0-3) contra el Tottenham, amb una actitud poc conciliadora i es va enganxar amb els periodistas. “3-0. ¿Saps què significa això?", va dir, aixecant tres dits de la seva mà. "Tres, el mateix número que els meus títols de Premier League. He guanyat més Premiers jo sol que la resta dels 19 entrenadors junts. Respecte, respecte, respecte", va afegir irritat abans d’abandonar la sala de premsa.

Pocs minuts abans, el tècnic ja havia aprofitat l’oportunitat per retreure als periodistes la seva actitud. "Intenteu convertir aquesta roda de premsa en una situació en què s’han de buscar culpables. Ho sento, però m’heu de dir què és més important, perquè no ho sé. Moltes vegades vinc aquí i no esteu contents perquè guanyo els partits. Dieu que el més important és com es juga. Necessito saber què és més important per a vosaltres. Guanyar o jugar bé", va comentar.

Dura derrota

Notícies relacionades

Els 'diables vermells’ no van poder amb els de Mauricio Pochettino i van encaixar els tres gols en la segona meitat. Una diana de Kane i Lucas Moura van doblegar el United, que va perdre per segona setmana consecutiva i es queda amb tres punts. La derrota, a més, va ser la més àmplia en tota la carrera de Mourinho com a local. El portuguès no està vivint una setmana fàcil, perquè als mals resultats s’hi suma el seu enfrontament amb la directiva del club per la continuïtat a l’equip de Martial.

Després del partit, el tècnic va voler agrair al públic la seva actitud i, bufanda en mà, va aplaudir els aficionats.