Greu lesió

Escudero agraeix els missatges de recolzament i assegura que tornarà "aviat i més fort"

El lateral té una luxació i evita, de moment, el quiròfan a l'espera de sotmetre's a noves proves

escudero vill

escudero vill

1
Es llegeix en minuts

El lateral esquerre Sergio Escudero, lesionat de gravetat en un colze en el partit que va disputar diumenge el Sevilla contra el Vila-real a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán (0-0), agraeix els nombrosos missatges de suport rebuts i assegura que tornarà "aviat i més fort". "Moltes gràcies a tots pels missatges de suport, no esperava tant d’afecte. Tornaré aviat i més fort, això no és res", destaca el futbolista val·lisoletà en el seu compte de Twitter.

Entre aquestes mostres de recolzament hi ha la del centrecampista internacional Santi Cazorla, que compleix la seva segona etapa al Vila-real després d’un calvari de lesions a l’Arsenal  anglès. "Bon partit de l’equip ahir, empat en un camp molt complicat. Agrair a l’afició del Sevilla l’afecte mostrat. ¡Moltes gràcies! I molts ànims a Sergio Escudero, t’esperem aviat de tornada!", assenyala l’asturià a Twitter.

El lateral va ser traslladat diumenge a la nit en un centre hospitalari de Sevilla per valorar la lesió, de la qual el club sevillà va informar que té "una luxació al colze esquerre amb possible fractura".

Notícies relacionades

El Sevilla va afegir en el seu comunicat que aquest dilluns serà "de nou revisat" al centre hospitalari, on va passar la nit i que "de moment, no passarà pel quiròfan".

El futbolista va tenir una caiguda en el minut 81 del partit i es va torçar de mala manera el colze, per la qual cosa aviat els seus companys van alertar de la gravetat de la lesió. Escudero va ser tret en llitera del terreny de joc després del salt amb l’adversari Dani Raba i substituït en el minut 83 pel davanter francès Wissam ben Yedder, per posteriorment ser evacuat en ambulància a l’hospital.