MALBARATAMENT DE CLASSE

Iniesta firma una obra d'art en el seu primer gol al Japó

El Barça publica un vídeo en el qual excompanys i estrelles de l'esport defineixen el genial manxec

jmexposito44624168 vissel kobe s andres iniesta  left  of spain controls the ba180811164533

jmexposito44624168 vissel kobe s andres iniesta left of spain controls the ba180811164533 / Meika Fujio

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

La classe mai es perd, i Andrés Iniesta ha demostrat aquest dissabte que la manté intacta en la seva nova aventura japonesa. El futbolista manxec ha marcat el seu primer gol amb el Vissel Kobe, una autèntica obra d’art (a l’altura del seu autor) que val la pena ser vista.

Notícies relacionades

El Vissel Kobe s’ha imposat per 2-1 al Jubilo Iwata. L’exblaugrana va obrir el marcador als 15 minuts amb una passada de Lukas Podolski, que va veure perfectament el desmarcatge d’Iniesta, que arriba des de darrere per penetrar només a l’àrea. Allà, amb un sol toc controla i fa mitja volta per desfer-se d’un defensa com si ballés un vals, amb el segon toc tomba el porter i el tercer és per enviar la pilota a la xarxa.

El Barça ha publicat un vídeo en el qual excompanys d’Iniesta, tècnics, antics rivals i estrelles d’altres esports descriuen el futbolista espanyol, que va conquistar 32 títols com a blaugrana. "Si vols ensenyar els nens com es juga a futbol, simplement ensenya’ls un vídeo d’Andres Iniesta", diu Pavel Nevdev. "Has sigut admirat pels teus companys i els teus rivals. Has marcat un estil i una era", li reconeix Jupp Heynckes. "Definitivament, és una llegenda de l’esport", sentencia Novak Djokovic.