FALLADA TÈCNICA

L'avió que transportava Pizzi i l'Aràbia Saudita s'incendia en ple vol

ala-on-fire

ala-on-fire

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’avió que transportava la selecció de futbol de l’Aràbia Saudita, l’equip que entrena l’exblaugrana Juan Antonio Pizzi, es  va incendiar en ple vol. Els Falcons Verds, com són coneguts els seus jugadors, es dirigien a Rostov per preparar el seu segon partit després de la seva derrota contra el combinat rus per un voluminós 5-0 en el partit inaugural.

Notícies relacionades

Les imatges del motor en flames, situat sota de l’ala dreta, són esgarrifoses. Afortunadament, ningú no va resultar ferit.  “La Federació de Futbol de l’Aràbia Saudita desitja tranquil·litzar tothom sobre la seguretat de tots els membres de la missió de la selecció nacional després d’un petit error tècnic en un motor”, va comunicar l’associació de futbol saudita.

L’avió era un Rossiya Russian Airlines Airbus A319-100 amb 12 anys d’antiguitat. Un portaveu de l’aerolínia va assegurar que el vol de Sant Petersburg a Rostov va començar a aterrar després de “patir una petita fallada tècnica en un dels seus motors”, probablement perquè una au va poder introduir-se dins i va danyar el sistema.