Anar al contingut

EQUIP REFORÇAT

Costa sobre Griezmann: "¡Haurà cobrat bona pasta el cabró!"

El davanter de 'la Roja' ha parlat de la renovació del jugador de l'Atlètic i ha assegurat que no va veure el documental de la seva decisió

Costa sobre Griezmann: "¡Haurà cobrat bona pasta el cabró!"

ROMAN KRUCHININ

Amb la decisió presa i el 'xou Griezmann' acabat, l’Atlètic ha fet un pas endavant i ha anunciat la renovació del davanter francès. Ho ha fet a la concentració dels ‘bleus' a Rússia, on els dirigents matalassers Miguel Ángel Gil i Andrea Berta han acabat de tancar dues negociacions més: la continuïtat de Lucas Hernández i la firma oficial del nou blanc-i-vermell Thomas Lemar.

Els dos primers han anunciat que continuaran jugant per a l’Atlètic fins al 2023. Lemar, per la seva part, ha corroborat el principi d’acord que havien anunciat els blanc-i-vermells amb el Mònaco, però la formalització del contracte definitiu, que l’acreditarà com el fitxatge més car de la història del club (70 milions), queda pendent del reconeixement mèdic i la formalització del traspàs per part del seu antic club, el Mònaco.

Griezmann, el més esperat

Tot i que l’anunci ha sigut triple, el que més repercussió ha generat ha sigut el d’Antoine Griezmann, pel culebrot que el va portar a comunicar la seva decisió a través d’una sèrie de vídeos-documentals televisats. D’ell ha parlat el matalasser Diego Costa, que, entre rialles, no ha dubtat a exclamar: "¡Haurà cobrat bona pasta el cabró!"

En una entrevista concedida a 'El transistor' d’Onda Cero, l’hispanobrasiler ha assegurat que no ha vist el documental "perquè el final ja el sabem tots". En aquest sentit, el davanter de la selecció espanyola ha explicat que, coneixent Griezmann, estava segur que continuaria. "Quan la cosa tardava tant, al final era perquè es quedaria. Jo sabia que s’identificava molt amb nosaltres, l’afició, la gent... Estava encantat i sabia que el volíem massa. És un noi que pateix i té un cor molt maco, té molt sentiment."

Diego Costa s’ha mostrat satisfet per la continuïtat del francès a l’Atlètic i ha parlat sobre el seu augment de fitxa i la possibilitat que ell també ho demani. "A la vida cada un té el que és seu i el noi ara està cobrant el que sigui, no he de tenir enveja. Tinc el que tinc i no és necessari tocar a la porta. Si vull guanyar una mica més, també hi ha altres llocs on anar. El que he de fer és disfrutar i marcar gols", ha conclòs després de recordar que l’Atlètic està molt bé, que el club ha crescut bastant i que té la possibilitat d’oferir bons contractes.