Carla Escrich i Sergio Canales, campions de Catalunya de patinatge artístic

Sara Castillo (CP Parets) i Lorenzo Ávarez (CPA Ripollet) queden segons

patinaje

patinaje / GRUP EL PUNT (GRUP EL PUNT)

1

Carla Escrich (CPA Caldes d'Estrac) i Sergio Canales (Reus Deportiu) es van proclamar aquest diumenge campions de Catalunya sènior de patinatge artístic a Santa Cristina d'Aro, on tots dos van succeir en el palmarès Monica Gimeno i Pere Marsinyach, absents per lesió.

En un gran programa llarg, Carla Escrich va remuntar des de la quarta plaça que ocupava després del disc curt fins a la primera i es va proclamar campiona amb un total de 355,7 punts, davant de Sara Castillo (CP Parets), que dissabte liderava la classificació i al final va ser segona amb 351,2, mentre la medalla de bronze va ser per a Grace Tara Lloret (PA Gramenet), que va sumar 319,1.

El madrileny del Reus Deportivo Sergio Canales, d’altra banda, va guanyar el títol masculí. Canales, que ja era primer després del programa curt, va sumar 377,6 punts i va superar Lorenzo Ávarez (CPA Ripollet), segon amb 370,1, i Eloi Canals (APA Alt Maresme), tercer amb 301,0.

Categoria júnior

En categoria júnior, els títols van ser per a Laura Quintero i Pol Iraberri, tots dos del CPA Sant Vicenç de Montalt. Amb 306,7 punts, Laura Quintero va superar clarament Ariadna Milara (Mollerussa-Pla d’Urgell), que va ser subcampiona amb 286,0 remuntant des del tercer lloc del programa curt de dissabte, mentre que el bronze se’l va emportar Laura Ballestero (Reus Deportiu) amb 280,7.

Pol Iraberri, d’altra banda, va sumar 273,5 punts i es va imposar a Enric Porta (PA Cadí), que en va obtenir 255,9, mentre Ivan Gámez (CP Polinyà) va pujar al tercer lloc del podi amb 242,3, després de desplaçar Christian Ramos (CP Voltregà), que havia sigut tercer en el programa curt.