TERRATRÈMOL A LA SELECCIÓ

Xavi: "La federació ha encertat fent fora Lopetegui"

L'exblaugrana, que és a Moscou, assegura que era necessari prendre mesures després del seu fitxatge pel Madrid

rpaniagua36714765 gra168  girona  28 12 2016   el exjugador del f  barcelona x180613151754

rpaniagua36714765 gra168 girona 28 12 2016 el exjugador del f barcelona x180613151754 / Robin Townsend

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El tsunami que fueteja la selecció espanyola amb la fulminant destitució de Julen Lopetegui després de conèixer-se el seu fitxatge pelMadrid ha causat reaccions a tots els fronts. Una l’ha protagonitzat Xavi Hernández, un dels millors jugadors espanyols de la història. 

L’exblaugrana ha defensat la decisió de la federació. Considera que l’acomiadament del tècnic és lògic tenint en compte el compromís al qual ha arribat amb el Madrid en la mateixa setmana del començament del Mundial. Xavi ha donat suport a Luis Rubiales

Per sobre de les persones

"El president ha decidit el millor per a la selecció. És una decisió encertada, seria una situació molt complexa pel seu recent fitxatge pel Madrid", ha comentat el migcampista de l’Al-Sadd de Qatar, que ha participat en una jornada amb joves dins del projecte inclusiu de Generation Amazing. 

 "No és la millor situació, però potser els jugadors s’uneixen i donen més de si. Espanya continua sent igual de favorita" (Xavi Hernández)

Xavi ha donat el seu suport a Fernando Hierro. "Li desitjo el millor, és una persona coneguda per tots. Està preparat, coneix la casa i els jugadors. Tots volem que Espanya guanyi el Mundial i que això quedi enrere", ha agregat l’exblaugrana, que ha coincidit a la capital russa amb Iker Casillas, un dels protagonistes de la cerimònia inaugural d’aquest dijous. 

Per sobre de les persones

Notícies relacionades

El jugador de Terrassa ha considerat "inoportú" el moment en què el Madrid ha anunciat el fitxatge de Lopetegui, cosa que ha propiciat aquest terratrèmol. "No és una situació còmoda per a ningú. Rubiales ha hagut de decidir i ha encertat. La federació ha d’estar per sobre de les persones", ha remarcat Xavi, que està promocionant també el Mundial de Qatar 2022.

Malgrat l’embolic, el centrecampista continua considerant Espanya "igual" de favorita. "La selecció ha de seguir el seu camí. "No és la millor situació, però potser els jugadors s’uneixen i donen més de si. Tenim homes experimentats que n’han viscut de tots colors i tenen capacitat de lideratge, com RamosIniestaBusquets Jordi Alba", ha acabat.