MUNDIAL DE RÚSSIA

Kahn: "Si jo entrenés Alemanya posaria Ter Stegen de titular"

El llegendari porter alemany defensa la titularitat del porter del Barcelona al davant de Neuer

1496065160958

1496065160958

1
Es llegeix en minuts
Irati Vidal

El debat sobre qui ha de ser el titular a la porteria alemanya és un dels més candents d’aquest Mundial. Tot apunta que Manuel Neuer continuarà sent l’encarregat de defensar la meta de la selecció dirigida per Joaquim Löw; una cosa que no ha agradat a tothom. Perquè el porter del Bayern de Munic s’ha perdut tota la campanya amb el seu equip per lesió i Ter STegen, que veurà el mundial des de la banqueta, ha realitzat una de les seves millors temporades al capdavant del Barcelona. En la seva defensa ha sortit el llegendari Oliver Kahn, que ha afegit més llenya al foc.

"Si jo fos l’entrenadord’Alemanya  sens dubte posaria de titular Ter Stegen. Està en el millor moment de la seva carrera. Ara com ara és el millor del món", ha dit l’exporter alemany. Les seves paraules arriben després de les declaracions de Neuer en les quals ha assegurat que entén la desil·lusió del seu company.

"Entenc la decepció de Ter Stegen"

Notícies relacionades

El porter del Barcelona arribava al Mundial amb la il·lusió de disputar-lo des dels terrenys de joc per primera vegada. Havia sigut el titular de la selecció durant els últims mesos . De fet, va guanyar la Copa Confederacions del 2017 defensant la porteria del seu país des de la gespa. Però la il·lusió se li va esfumar aviat, perquè el seu seleccionador ha decidit apostar per Neuer. Això sí, el porter alemany del Bayern s’ha mostrat comprensiu amb ell.

"Puc entendre el seu estat d’ànim. Entenc la decepció de Ter Stegen. Vam parlar en un entrenament: vam tenir un diàleg normal", ha explicat el porter del Bayern de Munic a la Gazzeta dello Sport. En la mateixa entrevista, el capità de la selecció alemanya ha aprofitat per encoratjar i defensar el seu compatriota. "Ve d’una bona temporada amb el Barcelona i tots volem jugar. Però aquesta és la situació. Ell continua sent molt valuós per a l’equip en la feina diària", ha conclòs.