ADEU A LA CONCENTRACIÓ

Lopetegui: «Estic trist, però tant de bo guanyem el Mundial»

L'exseleccionador marxa a Madrid acompanyat de L'staff tècnic que treballarà amb ell al Bernabéu

marcosl43730616 mun19  krasnodar  rusia   13 06 2018   julen lopetegui  dura180613192739

marcosl43730616 mun19 krasnodar rusia 13 06 2018 julen lopetegui dura180613192739 / Javier Etxezarreta

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Amb ulleres de sol i poques ganes de parlar. Així ha abandonat Julen Lopetegui, l’exseleccionador espanyol, la concentració de Krasnodar, camí de Madrid on podria ser presentat pròximament com a nou entrenador del club blanc. Se n’ha anat acompanyat d’ Óscar Caro (preparador físic), Pablo Sanz (ajudant i segon entrenador) i Juan Carlos Campillo (el ‘coach’ que tutela les seves emocions). És, per tant, el mateix grup de treball que tindrà al Bernabéu durant les tres pròximes temporades.

Notícies relacionades

“Estem tristos, molt tristos”, ha confessat l’entrenador guipuscoà els periodistes, i no ha volgut donar gaires explicacions sobre la seva traumàtica sortida de la selecció espanyola, a només 48 hores de debutar en el Mundial de Rússia. “No, no diré res. Només espero que fem un grandíssim Mundial”, ha comentat Lopetegui a la mateixa hora en què, precisament, Hierro explicava els seus plans com a nou seleccionador espanyol.

“¿Algun missatge per a l’afició? El missatge és que tenim un magnífic equip, tant de bo guanyem el Mundial”, ha dit un abatut Lopetegui, que no deixava d’expressar la seva “tristesa” al veure’s acomiadat de manera fulminant per Luis Rubiales, el president de la federació, per haver negociat amb el Madrid sense haver-ho advertit abans.