LA SEGONA CITA DEL GRAND SLAM

García, Rahm i Cabrera jugaran junts les dues primeres voltes de l'Open dels EUA

El nord-americà Dustin Johnson encapçala la llista de favorits al camp de Shinnecock Hills

lmendiola43724630 sergio garcia  of spain  putts on the 17th green during a pr180613184105

lmendiola43724630 sergio garcia of spain putts on the 17th green during a pr180613184105 / Julie Jacobson

2
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola

Sergio García, Jon Rahm i Rafa Cabrera-Bello jugaran junts les dues primeres jornades de la 118a edició de l’Open de Golf dels Estats Units, que es disputarà a partir d’aquest dijous al camp de Shinnecock Hills, a l’est de la ciutat de Nova York. Tots tres apareixen entre els aspirants que lluitaran fins diumenge pel segon Grand Slam de la temporada després del Masters que es va jugar a l’abril, en què es va coronar  Patrick Reed i pel qualRahm  va lluitar fins a l’últim moment i va acabar quart.

El nord-americà Dustin Johnson, que ha recuperat aquesta setmana el número u mundial, amb la seva victòria a Memphis, al Fedex St Jude Classic, és qui encapçala la llista de favorits per a la casa d’apostes, en què apareix també Rory McIlroy, Justin Thomas i també el renascut Tiger Woods, l’home dels 14 títols del Grand Slam, que van seguir milers d’aficionats en la seva volta d’entrenament.

Canvi de rutina

"Poder jugar amb Rafa i Sergio serà divertit. Estem desitjant que passi, serà gairebé com un Open d’Espanya”, va explicar Rahm, que als seus 22 anys és el més jove del trio de golfistes espanyols inscrits en el torneig i el més ben col·locat en el rànquing mundial amb el seu cinquè lloc gràcies a una victòria als Estats Units i una altra en l’Open d’Espanya des que va començar el 2018.

Rahm arriba a la cita amb un canvi de rutina en la seva preparació dels grans, fruit de l’experiència que ha viscut en els seus dos anys com a professional. “He fet una mica el contrari del que vaig fer en els grans de l’any passat, en què vaig treballar molt els dies previs i després vaig arribar als tornejos i no va sortir bé. A Augusta, aquest any m’ho vaig prendre molt més calmat, més relaxat. Vaig sortir a intentar disfrutar i va sortir bé”, va revelar.

La setmana prèvia al torneig, el golfista de Barrika s’ha dedicat a disfrutar de la ciutat de Nova York, anar a algun bon restaurant i a veure un espectacle de Bruce Springsteen a Browadway que va qualificar com “el més increïble que he vist en ma vida”, en declaracions a Ten-Golf.

Nou cadi

Sergio García, guanyador del Masters del 2017, també té "ganes del partidet" de dijous i divendres entre els tres espanyols, segons va explicar en declaracions a l’agència EFE. "Recordo que és un camp dificilíssim, molt dur i molt ràpid", va dir García, l’únic dels tres que va jugar l’Open dels Estats Units a Shinnecock Hills el 2004, quan va guanyar el sud-africà Retief Goosen amb un total de -4.

Notícies relacionades

El jugador castellonenc, que afrontarà aquesta setmana el seu major número 73, la ratxa més llarga d’un jugador en actiu, competirà al costat d’un nou cadi, Mark Chaney, que ocuparà la plaça de Glenn Murray, que l’ha acompanyat pràcticament durant tota la seva carrera.

Rafa Cabrera, que arriba a Shinnecock Hills al lloc 24 del rànquing mundial, també considera que serà una "experiència bonica" compartir partida amb els seus amics en un camp de recorreguts exigents, amb 'greens’ molt durs i que sol estar afectat per fortes ràfegues de vent de l’Atlàntic, que porten la dificultat al grau màxim.