Anar al contingut

FRE ALS 'HOOLIGANS'

Anglaterra prohibeix viatjar a Rússia a 1.312 fanàtics

El Periódico

Anglaterra prohibeix viatjar a Rússia a 1.312 fanàtics

Darko Bandic

El Ministeri d’Interior britànic ha prohibit que almenys 1.312 seguidors violents puguin deixar les illes per viatjar a Rússia mentre duri el Mundial de futbol. Els 'hooligans’ tenen antecedents per haver causat problemes en diversos estadis.

Segons les xifres de la cartera d’Interior, dels 1.312 britànics als quals es va requerir que lliuressin el passaport, 1.254 ho han fet de manera voluntària, per força o, directament, no posseïen el document, segons informa l’agència Efe.

La Policia britànica està provant de trobar els 58 passaports restants per assegurar-se que els seus posseïdors no poden visitar Rússia. A més, el Govern desplegarà agents als aeroports britànics durant els dies que duri el torneig per evitar que aconsegueixin desplaçar-se.

S’espera que 10.000 britànics viatgin a la competició, en tant que hi ha un sentiment de preocupació pels 'hooligans’ russos, que ja durant la disputa de l’Eurocopa de França, el 2016, van ferir greument cinc britànics i trenta més van necessitar tractament en hospitals.