ACCIDENT A CALIFÒRNIA

El nadó de Bode Miller, astre de l'esquí, mor ofegat en una piscina

Commoció als Estats Units per la mort de la petita, que tenia només 19 mesos, a casa d'un veí del campió olímpic a Califòrnia

miller

miller / JURE MAKOVEC (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El campió olímpic d’esquí Bode Miller, una de les grans figures d’aquest esport als Estats Units, viu un drama personal després que la seva petita Emeline, de 19 mesos, hagi mort ofegada a la piscina d’un veí seu.

L’accident va ocórrer en una casa del comtat californià d’Orange, a la urbanització Coto de Caza. Miller, de 40 anys, i la seva esposa Morgan assistien a una festa a la mansió del veí, on van acudir amb els seus fills. Per causes que investiga la policia californiana la nena es va precipitar a la piscina i, malgrat que es va actuar amb rapidesa, i amb els serveis d’emergència que van arribar de seguida, no es va poder fer res per reviure el nadó. 

El dolor del pare

"Ho vam intentar durant molt temps", va lamentar Tony Bommarito, capità dels bombers. "Estem devastats. El nostre nadó Emmy ha mort avui i mai no vaig pensar que alguna vegada sentiria tant dolor", ha expressat l’esportista en la seva única comunicació en públic, abans de demanar respecte per a la seva vida privada. 

Notícies relacionades

Bode Miller és l’esquiador nord-americà de més èxit de la història amb sis medalles olímpiques, aconseguides el 2002, 2010 i 2014, inclosa una medalla d’or aconseguida als Jocs de Salt Lake City, el 2002. També va guanyar quatre campionats mundials, a més de dos Globus de Vidre el 2005 i el 2008.

L’exesquiador es va casar amb la campiona de vòlei platja 2012 Morgan Beck. La parella té un nen petit, Edward Miller, nascut el 2015, un any abans que Emeline.

Temes:

Esquí