RÚSSIA 2018

De Gea, Ramos, Piqué i Iniesta, en l'onze titular de Twitter

La xarxa social americana ha creat un equip ideal amb els futbolistes més citats durant els últims mesos

zentauroepp43706586 graf7916  krasnodar  11 06 2018   los jugadores de la selecc180612120253

zentauroepp43706586 graf7916 krasnodar 11 06 2018 los jugadores de la selecc180612120253 / Javier Etxezarreta

1
Es llegeix en minuts
Irati Vidal

Twitter és una xarxa social que utilitzem mentre mirem la televisió. Ens serveix de guia i, a més, és la plataforma ideal per comentar tot allò que succeeix; sobretot si es tracta de futbol. Per això, la companyia americana que hi ha darrere d’aquesta xarxa social ha volgut aprofitar el Mundial de Rússia per capitalitzar el contingut que es publicarà sobre la competició en els propers dies. Per a això, ha analitzat tots els comentaris futbolístics realitzats des que es van sortejar els grups i els encreuaments de la Copa del Món i ha creat un onze amb els futbolistes més esmentats per posició.

David De Gea; Sergio Ramos, Gerard Piqué, Benjamin Mendy; Philippe Coutinho, Andrés Iniesta, Paul Pogba, Mohamed Salah; Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar, són el resultat; són els jugadors dels que més s’ha escrit a Twitter durant els últims dos mesos.

Aquest onze destaca la presència dels tres cracs del moment: Cristiano RonaldoLionel Messi (que no té compte oficial de Twitter) i Mohamed Salah. Però, sobretot, la quantitat de jugadors de LaLiga Santander: fins a set (quatre de nacionalitat espanyola).

Editorialitzar contingut

Notícies relacionades

Amb l’anàlisi de les mencions, Twitter pretén editorialitzar el seu contingut durant la Copa del món i adaptar-lo al gust dels usuaris. Per això, també es fixaran en els punts àlgids de conversa, mesuraran el nombre de tuits per minut i realitzaran un top-4 amb els jugadors més citats. A més, tindran en compte els tuits més compartits de cada partit, siguin de persones anònimes o comptes oficials.

Un altre dels objectius d’aquesta xarxa social durant el Mundial de Rússia és superar les audiències la Copa del Món disputada al Brasil, on van arribar a 672 milions de tuits.