MARCA HISTÒRICA

Romàrio felicita Neymar per igualar els seus gols amb el Brasil

El davanter del PSG va marcar en l'amistós contra Àustria i amb 55 gols s'ha convertit en el tercer màxim anotador de la 'canarinha'

"Estic molt content d'haver arribat a aquesta marca", va dir el '10' davant de la premsa després del partit amistós disputat a Viena

zentauroepp43696085 soccer football   international friendly   austria vs brazil180611113733

zentauroepp43696085 soccer football international friendly austria vs brazil180611113733 / LEONHARD FOEGER

2
Es llegeix en minuts
Irati Vidal

Neymar no hi ha qui el pari. Molt menys quan és feliç, comal Brasil. El davanter del Paris Saint-Germain continuabatent rècords amb la seva selecció i parteix cap al Mundial de Rússia com el tercer màxim golejador de la 'canarinha' i amb el suport i afecte d’un dels seus ídols, Romàrio. L’exfutbolista s’ha rendit al talent del jove '10' del Brasil, que amb un gol contraÀustria ha igualat el seu registre golejador, 55 gols. Sap que la mitjana no és la mateixa, Neymar ha tardat 85 partits a assolir aquesta xifra i ell ho va fer en 74. Però també té clar que a l’exblaugrana encara li queden rècords per batre.

"Els números sempre poden ser superats. Avui, el nostre Neymar ha assolit la marca de 55 gols amb la selecció brasilera de futbol. Amb aquest número, m’iguala a mi com a màxim tercer golejador de la selecció. Bon noi!", va dir Romàrio minuts després de la nova gesta de l’astre brasiler. I va afegir: "Als26 anys, Neymar encara té molts rècords per superar". Com el de Ronaldo, segon màxim golejador de la 'canarinha' amb 67 gols, o el de Pelé, que va anotar 95 gols amb el Brasil.

Un ídol per a tothom

Notícies relacionades

Amb el Mundial a la cantonada, el 'Baixinho' ha volgut aprofitar el nou rècord de Neymar per unir la pàtria en un mateix objectiu: la conquesta de la sisena Copa del Món. "El volia honrar d’alguna manera. És un ídol, no només per a mi, sinó per a tots els brasilers i per al món, tinc el màxim respecte pels nostres. Gràcies, Neymar, que continuïs aconseguint moltes metes, especialment en aquest Mundial!", va dir l’exfutbolista al seu compte de Twitter.

I sembla que el davanter del PSG està llest per prendre-li la paraula a Romàrio. Encadena dos partits anotant i, amb 10 gols, ja és el màxim golejador de la selecció comandada per Tite (empatat amb Gabriel Jesús). A més, arriba totalment recuperat de la lesió i amb unes sensacions immillorables. "Em sento bé per haver tornat al camp, per haver marcat un gol i també per la marca. Estem preparats per al Mundial. En una setmana comença tot", va sentenciar després de l’amistós contraÀustria.