AMISTÓS

El Brasil liquida Àustria amb facilitat (0-3)

El pentacampió mundial goleja amb els seus principals artillers: Gabriel Jesus, Neymar i Coutinho

jdomenech43696137 vienna  austria   10 06 2018   brazil s neymar  r  celebrate180610180910

jdomenech43696137 vienna austria 10 06 2018 brazil s neymar r celebrate180610180910 / CHRISTIAN BRUNA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Brasil va donar per tancada la seva preparació per al Mundial amb una contudent victòria sobre Àustria (0-3). Tite pot volar cap a Rússia amb optimisme després de veure les prestacions de l’equip; en concret, amb la tornada de Neymar, que en el seu segon partit amb la selecció va ser titular, va disputar 84 minuts, va demostrar que està en forma i va anotar un golàs.

Tite va plantejar l’amistós com si es tractés de l’últim examen, alineant un onze que fa tota la pinta de ser el que obrirà la competició contra Suïssa el dilluns 17 de juny. Va jugar Alisson a la porteria, per darrere de Danilo, Thiago Silva, Mirando i Marcelo. Casemiro i Paulinho van exercir de pivots al centre del camp i davant es van ajuntar Willian, Coutinho, Neymar i Gabriel Jesus. Els tres futbolistes més avançats van firmar els gols. El triomf del Brasil va poder ser més ampli però el porter Lindner va evitar la massacre, i el pal va impedir un segon gol de Coutinho.

Firmino felicita Coutinho pel seu gol. / CHRISTIAN BRUNA (EFE)

Notícies relacionades

Neymar volia recuperar el temps perdut per la lesió que l’ha tingut més de tres mesos aturat. Hiperactiu i entusiasta, es va mostrar molt participatiu partint des de la banda esquerra, el seu lloc favorit, i associant-se amb Coutinho i Marcelo. Les principals ocasions van néixer de la inventiva del trio en qüestió, però va ser Gabriel Jesus qui va inaugurar el marcador.

El gol del davanter del City no va fer més que demostrar la superioritat que manifestava el Brasil contra Àustria en un estadi atapeït amb 48.500 persones. El quadre centreeuropeu va donar qualitat a l’assaig de la canarinha perquè va anar a totes, tot i que va acabar acusant el desgast físic. Neymar va aportar el luxe amb un gran gol després de burlar-se d’un defensa i Coutinho va donar el cop de gràcia amb un xut creuat.