Després dels errors

Escolteu les primeres declaracions de Karius després de la seva desastrosa final de Champions

¿Els vaig deixar caure¿, es lamenta el porter del Liverpool després del ridícul més gran de la seva carrera esportiva davant el Madrid

karius

karius

2
Es llegeix en minuts

El porter del Liverpool Loris Karius lluita a aquestes hores per sortir de la pitjor crisi esportiva de la seva vida. Els errors del porter, lamentables per a un jugador professional, van aplanar el camí perquè el Reial Madrid aixequés la seva Champions número 13. “Sé que els vaig defraudar”, va reconèixer Karius a l’emissora de ràdio Talksport. 

“Vaig perdre el joc per al meu equip, ho sento per tots, per l’equip, per tot el club, perquè els meus errors han costat tant”, es va lamentar. “Si pogués retrocedir en el temps, ho faria... Ho sento molt pel meu equip, sé que els vaig abandonar”, va continuar, “és molt difícil ara mateix, però és la vida d’un porter”.

En qualsevol cas, el sobrenom de 'mans de mantega' que tenia Karius es va confirmar dissabte sobre el terreny de joc i en el partit més inoportú per confirmar aquestes credencials. Primer va cedir de manera innocent la pilota a un Benzema sorprès, que va marcar a porta buida. En la pífia següent va trencar el principi bàsic de qualsevol porter infantil, orientar les mans cap a terra per rebre una pilota i, a més, no situar-se en la trajectòria perfecta de la pilota per com a mínim refusar-la. Imperdonable. La falta de Ramos a Salah va ser l’altre ingredient principal de la derrota i la polèmica

El porter alemany de 24 anys no semblava estar gaire preocupat en el primer gol de Benzema, quan la seva passada va ser interceptada pel davanter francès. Però el tercer gol va ser va ser la gota que va fer vessar el got per a qualsevol aficionat exigent i per al mateix porter. 

Notícies relacionades

Amb llàgrimes després del xiulet final, l’alemany haurà de viure tota la vida amb el pes d’aquests errors, un partit desastrós que va impedir al Liverpool aconseguir la copa més valorada del futbol europeu. 

El porter també ha volgut compartir els seus sentiments a Twitter. on ha agraït el suport rebut per la seva afició.