LA RESSACA DE LA GRAN FINAL

La premsa egípcia qualifica Ramos de "carnisser" per lesionar Salah

Els diaris de la capital egípcia consideren que el central madridista va decidir treure del partit l'estrella del Liverpool

El diari 'Al Watan' va mostrar el seu enuig amb l'estrella blanca al titular: ¿Que Déu s'encarregui de Ramos¿,

rozas43509719 kiev  ukraine   26 05 2018   mohamed salah  back  of liverpo180527125127

rozas43509719 kiev ukraine 26 05 2018 mohamed salah back of liverpo180527125127 / ARMANDO BABANI

1
Es llegeix en minuts
EFE

La premsa egípcia qualifica aquest diumenge de “carnisser” (‘gazar’, en àrab) Sergio Ramos, central i capità del Reial Madrid, després que el jugador egipci del Liverpool, Mohamed Salah, es lesionés a la final de la Lliga de Campions, que tots dos equips van disputar (3-1), a l’estadi de Kíev.

La portada del diari ‘Al Masry al Youm’ publica una foto de Salah ajagut a terra amb gestos de dolor i titula: “Una nit en què els egipcis van plorar; Ramos, el carnisser, va dislocar l’espatlla esquerra d’Abu Salah”.

Podrà acudir al Mundial 

El diari oficial ‘Al Ahram’ va parlar sobre “l’alleujament del carrer egipci després de l’informe mèdic de Salah”, que és optimista sobre les seves opcions de recuperar-se a temps per al Mundial de Rússia.

Així mateix, el diari ‘Al Watan’ va mostrar el seu enuig amb Sergio Ramos i titula: “Que Déu s’encarregui de Ramos", qui, al seu parer, “va colpejar ‘Momo’ (Salah) expressament per treure'l del partit”. El mateix rotatiu destaca també que el metge de Liverpool va assegurar que Salah necessita tres setmanes per recuperar-se i, per tant, arribarà al Mundial.

Sergio Ramos agafa pel braç Mohamed Salah i acaba llançant-lo sobre la gespa de Kíev. / EFE / georgi licovski

Notícies relacionades

L’estrella egípcia, autor de 44 gols per al Liverpool en la millor temporada de la seva carrera, va caure en mala posició als 25 minuts després d’una pugna amb Sergio Ramos i es va fer mal a l’espatlla esquerra. Va ser atès sobre la gespa i, un minut després de reincorporar-se al terreny de joc, es va deixar caure al terra desolat pel fort dolor que li impedia continuar, i es va retirar poc després entre llàgrimes.

Salah, millor jugador de la lliga anglesa, és vist com un ídol per a tot el poble egipci, sobretot des que va marcar el gol que va classificar la selecció nacional per al Mundial de Rússia 2018, després de 28 anys d’absència en el torneig. 

Temes:

Sergio Ramos