ACTE AL JAPÓ

KMA01. TOKIO (JAPÓN), 24/05/2018.- El centrocampista internacional español Andrés Iniesta posa durante su presentación con el Vissel Kobe, en Tokio, Japón, hoy, 24 de mayo de 2018. Iniesta, de 34 años y con 32 títulos ganados en el Barça, además de ser campeón del Mundo y en dos ocasiones de Europa con la Roja, será a partir de ahora el futbolista de referencia del Vissel Kobe y uno de los máximos atractivos de la J-League. EFE/ Kimimasa Mayama

KMA01. TOKIO (JAPÓN), 24/05/2018.- El centrocampista internacional español Andrés Iniesta posa durante su presentación con el Vissel Kobe, en Tokio, Japón, hoy, 24 de mayo de 2018. Iniesta, de 34 años y con 32 títulos ganados en el Barça, además de ser campeón del Mundo y en dos ocasiones de Europa con la Roja, será a partir de ahora el futbolista de referencia del Vissel Kobe y uno de los máximos atractivos de la J-League. EFE/ Kimimasa Mayama / KIMIMASA MAYAMA (EFE)

Iniesta: "El Japó és un gran país. Espero poder-me integrar a la seva cultura"

El Vissel Kobe presenta el centrecampista, que mostra la seva il·lusió pel nou repte esportiu

2
Es llegeix en minuts

Andrés Iniesta ja ha sigut presentat aquest matí (eren les 16.30 hores al Japó) com a nou jugador del Vissel Kobe. El futbolista, malgrat que en cap moment s’ha posat la seva nova samarreta, sí que s’ha fotografiat mentre l’agafava amb les mans. Era una samarreta de color vermell intens amb el número 8 a l’esquena i les lletres A. Iniesta.

Andrés Iniesta estampa la firma amb el Vissel Kobe, en presència del seu propietari Hiroshi Mikitani / behrouz mehri (AFP)

El que a partir del 30 de juny serà jugador del Vissel Kobe ha estat acompanyat a tota hora per Hiroshi Mikitani, propietari del conjunt nipó i president de Rakuten, l’empresa de la seva propietat que, alhora, és patrocinadora del Barça. Tots dos van viatjar dimecres des de Barcelona amb l’avió privat del magnat japonès. La roda de premsa ha estat seguida en directe per desenes de periodistes locals i s’ha ofert en tres idiomes: japonès, anglès i castellà, la llengua que ha fet servir Iniesta per adreçar-se als periodistes.

La il·lusió del jugador

"Vaig haver d’escollir perquè hi havia moltes ofertes, però al final em vaig decantar pel Vissel Kobe. El Japó és un gran país i ja tinc ganes de començar a treballar, perquè el del Vissel és el projecte més interessant que m’han presentat", ha destacat Iniesta en la seva primera intervenció pública al Japó.

Ha explicat que la seva família estava molt contenta i il·lusionada amb aquest nou projecte. "Tot el que és japonès m’agrada, el país i la gent, tot i que sé que m’he d’integrar en aquesta nova cultura. Tinc molt de respecte pel futbol japonès, que té una selecció d’un gran nivell. Espero poder aportar el meu estil personal a l’equip".

Notícies relacionades

Iniesta ha afegit: "Sé que hauré d’afrontar aquest nou repte, que m’il·lusiona perquè és una gran oportunitat per a mi i per a la meva carrera esportiva. Ara hauré de conèixer els meus nous companys i el club".

Paraules del propietari

L’acte ha acabat amb les fotos protocol·làries amb la samarreta i ha comptat en tot moment amb les paraules de Mikitani, que ha destacat la carrera esportivad’Iniesta, des de la seva formació com a jugador del planter del Barça, els valors del futbolista i fins i tot el seu impacte a les xarxes socials. "És un dels jugadors més respectats que hi ha i tindrà un gran impacte entre nosaltres", ha dit.

Actualitzar

Fa 2162 dies

Fa 2162 dies

Fa 2162 dies

Fa 2162 dies

Fa 2162 dies

Fa 2162 dies

Fa 2162 dies

Fa 2162 dies

Fa 2162 dies

Fa 2162 dies

Carregar més