LLEGENDA DE LA ROMA

Totti es converteix en un personatge de marbre

L'escultor Mezzaroma ha dedicat a l'etern capità un bust per la seva història futbolística al conjunt romà

totti

totti

1
Es llegeix en minuts

Totes les llegendes forgen la seva història en un context concret, i la de Francesco Totti ha estat ser fidel a uns colors. Els de la Roma. La llegenda 'giallorossi' es va retirar la temporada passada del club italià, en un estadi olímpic atapeït de càntics i pancartes dedicades al jugador italià. Però els seus gols, jugades i el seu record encara perduren alscors  dels aficionats romanistes.

Notícies relacionades

A la capital italiana se’l coneix com l’"etern capità", perquè a la ciutat italiana ningú no serà tan etern com ell. Part de la capital hi està rendida i tant és així que una galeria d’art ha dedicat un bust a l’exjugador, amb les característiques del capità. La seva cara es veu reflectida al costat de la samarreta romanista, que engrandeix encara més el mite d’aquest futbolista.

La figura del mite

Stefano Mezzaroma ha estat l’autor del retrat. Com no, romanista de bressol. Aquest escultor amb predilecció pel marbre i el bronze va decidir realitzar una peça a la llegenda del seu club, la qual s’exhibirà per primera vegada del 10 al 12 de maig a la galeria Plus Arte com a part de l’exposició ‘Dreaming Pop’.