MÀXIMA PREOCUPACIÓ

Alarma al Brasil per la lesió de Dani Alves

El lateral es va fer mal en un genoll a la final de la Copa de França i el Mundial està en risc

L'exblaugrana es converteix en el jugador amb més títols de la història del futbol

zentauroepp43238380 san37  saint denis  francia   08 05 2018   dani alves  i  de180509094310

zentauroepp43238380 san37 saint denis francia 08 05 2018 dani alves i de180509094310 / YOAN VALAT

1
Es llegeix en minuts

Han saltat totes les alarmes al Brasil en comprovar que la lesió que Dani Alves es va fer a 10 minuts de la final de la Copa de França pot tenir conseqüències tan dramàtiques com la de no jugar el Mundial amb la seva selecció. Els fets van passar en l’esperada victòria del seu equip, que es va anotar el triplet (Lliga i Copa de la Lliga abans), en el que va suposar l’últim títol d’Unai Emery, enfonsat per les derrotes en la Champions contra el Barça, l’any passat, i el Madrid, en l’actual campanya.

Segons diverses informacions recollides per mitjans brasilers, les primeres impressions després de la revisió del genoll dret, l’afectat en la lesió, no conviden a l’optimisme, encara que s’espera un diagnòstic definitiu. La declaració més preocupant ha arribat amb el comentari de Rodrigo Lasmar, metge de la selecció brasilera, supervisor de la lesió de Neymar, que ha afirmat: "La selecció brasilera està en estat de pessimisme". Els metges del PSG, ara per ara, guarden silenci. 

Els registres

Notícies relacionades

Aquest contratemps va aparcar i va deixar en segon pla l’èxit d’un Dani Alves de rècord que es va convertir en el jugador amb més títols en la història del futbol després de la victòria del PSG contra el modest Les Herbiers. Als 35 anys i amb 17 de carrera, Alves suma 38 trofeus: 1 amb el Bahia, 5 amb el Sevilla, 23 amb el Barça, 2 amb la Juventus, 4 amb el PSG i 3 més amb la selecció brasilera, segons els comptes publicats pel diari francès 'Le Parisien'.

A tot això, el Paris Saint-Germain va aixecar la Copa de França després de vèncer per 2-0, amb gols de l’argentí Giovani Lo Celso (minut 26) i l’uruguaià Edinson Cavani (minut 74, de penal), a Les Herbiers, un club de la tercera divisió. La victòria va arribar després del títol de Lliga en una de les finals de més contrast que es recorden, contra un Les Herbiers amb un pressupost 250 vegades inferior.

Temes:

PSG Dani Alves