llegenda del futbol

Alex Ferguson surt de l'UCI

L'exentrenador del Manchester United seguirà amb la recuperació després de patir dissabte passat una hemorràgia cerebral

zentauroepp16045604 manchester united s scottish manager sir alex ferguson celeb180505211050

zentauroepp16045604 manchester united s scottish manager sir alex ferguson celeb180505211050 / PAUL ELLIS

1
Es llegeix en minuts

L’exentrenador del Manchester United Alex Ferguson ha sortit de la unitat de cures intensives en què estava des que dissabte passat va ser operat d’urgència després de patir una hemorràgia celebral. "Sir Alex ha abandonat la unitat de cures intensives i continuarà la seva rehabilitació a planta. La seva família està desconcertada pel nivell de recolzament i de bons desitjos, però continua demanant privacitat, una cosa imprescindible durant l’etapa següent en la recuperació," ha informat l’equip d’Old Trafford a través d’un comunicat publicat en la seva pàgina web.

El llegendari mànager dels ‘reds’, que ja està conscient i pot parlar, seguirà amb la rehabilitació a l’Hospital Salford Royal de Manchester, en què està des de fa quatre dies.

Notícies relacionades

Ferguson va conduir el Manchester United a 38 títols –entre els quals, 13 de la Premier League, dues Lligues de Campions, 5 Copes d’Anglaterra i un Mundial de Clubs– en 26 anys en el càrrec, que va deixar el maig del 2013.

La seva última aparició pública es va produir el 29 d’abril passat a l’estadi d’Old Trafford, quan va lliurar al francès Arsene Wenger, entrenador de l’Arsenal, una placa en reconeixement a la seva tasca amb el conjunt londinenc, que deixarà quan acabi l’actual temporada.