L'Eibar goleja a Montilivi (1-4) amb un desgavell final dels de Machín

jcarmengol43121611 graf5269  getafe  madrid   29 04 2018   el delantero uruguay180505144639

jcarmengol43121611 graf5269 getafe madrid 29 04 2018 el delantero uruguay180505144639 / ZIPI

1
Jordi Danés

La tercera derrota del Girona a Montilivi ha enterrat definitivament les opcions dels de Pablo Machín de jugarl'Europa League el curs que ve. L'Eibarha aprofitat al 100% una mala primera part dels blanc-i-vermellsi ha tingut Kike García com el seu estilet, amb un gol en un contraatac en el minut 8 i un cop de cap després d'un córner poc abans del descans (min 37).

En la segona part, l'1-2d'Aday  ha reactivat Montilivi, però les esperances de remuntada han quedat definitivament enterrades amb l'1-3 de Jordán en el minut 80. I amb el Girona ja rendit, l'Eibar ha arrodonit el marcador fins a l'1-4, precisament el mateix resultat que els blanc-i-vermells van patir en la primera volta a Ipurúa.

Amb el peu esquerre

El Girona ja ha començat el partit amb el peu esquerre i a unes revolucions molt inferiors en comparació a les del rival, que ha aprofitat una molt mala decisió de Mojica i la poca contundència defensiva de Borja García per marcar el 0-1 en una acció de contraatac que s'ha iniciat amb una falta a favor del Girona i la majoria de jugadors locals a l'àrea rival.

El Girona només ha reaccionat quan ha augmentat la intensitat. Stuani (min 20), Alcalá (min 22) i Granell (min 25) han tingut la possibilitat de marcar l'1-1, però quan l'equip ha aixecat el peu de l'accelerador ha arribat el 0-2 en un córner molt mal defensat en què Kike García, que feia 9 partits que no marcava, ha fet un cop de cap a pler.

Després del descans, el Girona ho ha intentat però s'ha quedat a mitges. En un córner de pissarra, Aday ha marcat l'1-2 i ha despertat Montilivi. Tanmateix, només ha estat un miratge. Els locals no han tingut fe ni punteria en les dues ocasions en què han estat a prop del 2-2 i l'Eibar li ha endossat dos gols en uns 10 últims minuts de desgavell que han sentenciat definitivament el partit.

La fitxa

<span style="line-height: 2.6rem;"><strong>Girona:</strong> Bounou (6); Alcalá (4), Juanpe (5), Muniesa (5) (Choco Lozano, min 78) (5); Aday (7), Granell (6), Timor (5) (Aleix García, min 66) (5), Mojica (6); Portu (5), Borja García (6), i Stuani (5).</span>