EUFÒRIA BLANCA

Sergio Ramos veu «merescuda» la classificació del Madrid per a la final

«Quan hi poses l'ànima i jugues amb el cor, aquesta és la recompensa», diu el capità blanc

jdomenech43148731 graf6703  madrid  01 05 2018   el capit n del real madrid se180501234738

jdomenech43148731 graf6703 madrid 01 05 2018 el capit n del real madrid se180501234738 / Rodrigo Jimenez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sergio Ramos va considerar que la classificació del Madrid per a l'última cita de Kíev, era merescuda. Va opinar, fins i tot, que el seu equip havia estat millor que el Bayern malgrat que el quadre alemany va disposar de més oportunitats de gol. «És un premi tornar a jugar una altra final i poder defensar el nostre títol», va dir sobre la gespa. «Quan jugues amb l'ànima i el cor, aquesta és la recompensa», va concloure.

«Els hem regalat un gol en cada partit»

Mats Hummels

Defensa del Bayern

«Ha estat molt difícil. Ens enfrontàvem a un rival fort amb una tensió increïble perquè sabíem que si ens marcaven un gol el partit es complicaria. Hem patit moltíssim», va reconèixer Marcelo. El lateral brasiler no va amagar que havia tocat la pilota amb la  en una centrada de Kimmich. L'àrbitre no va xiular penal. 

Sergio Ramos va expressar la seva confiança a revalidar el títol guanyat la temporada passada contra la Juventus. «Hem d'anar-hi amb confiança però sense treure pit», va apuntar, després del sofriment patit al Bernabéu. Després de la victòria de Munic (1-2), el Bayern va tenir moltes oportunitats per remuntar l'eliminatòria. «Són un equipàs i fa molts anys que ho demostren. Han estat un os molt dur de rosegar», va analitzar.

Hummels s'acomiada dels aficionats alemanys / PAUL white (ap)

Decepció en el Bayern

Notícies relacionades

I un representant d'aquest os, Mats Hummels, admetia: «Els hemregalatun gol en cada partit» El central va lamentar que els greus errors comesos pel Bayern eren inadmissibles en una semifinal. No només en defensa, sinó en atac, «al malgastar ocasió rere ocasió», va apuntar. «Per guanyar el títol cal estar fi i ser precís», va afegir.

David Alaba estava capcot: «Estem completament decebuts». No feia falta que ho digués. Era la imatge viva de la tristesa, com els seus companys. I opinava el contrari que Ramos. Entenia que el Bayern s'hauria d'haver classificat per a la final. Però va desaprofitar oportunitats i el porter Ulrich va cometre un greu error. «Assumim la derrota com un equip», va dir, disculpant-lo.