L'ACTUALITAT BLANCA

Zidane: "Tenir moltíssima determinació és el que ens farà forts dimarts"

El tècnic blanc reitera la necessitat de no deixar-se anar en la Lliga en la visita del Leganés al Bernabéu

GRAF4055. MADRID (ESPAÑA), 27/04/2018.- El entrenador francés del Real Madrid Zinedine Zidane, durante la rueda de prensa tras el entrenamiento preparatorio del partido de La Liga Santander, correspondiente a la jornada 35, que disputará mañana frente al Leganés.- EFE/ Emilio Naranjo

GRAF4055. MADRID (ESPAÑA), 27/04/2018.- El entrenador francés del Real Madrid Zinedine Zidane, durante la rueda de prensa tras el entrenamiento preparatorio del partido de La Liga Santander, correspondiente a la jornada 35, que disputará mañana frente al Leganés.- EFE/ Emilio Naranjo / Emilio Naranjo (EFE)

2
Es llegeix en minuts
Carlos F. Marcote

Té el Madrid el cap i tots els sentits posats en el partit de tornada de la semifinal de la Champions, però Zinedine Zidane no té més remei que insistir en la importància d'acabar bé la Lliga per lluitar pel segon llloc i no deixar-se anar dissabte contra el Leganés, que té la possibilitat d'assegurar-se la permanència a Primera al Bernabéu (18.30 hores, beIN LaLiga).

El tècnic blanc, per tant, ha insistit en el fet que contra el veí madrileny els seus jugadors surtin “amb molta intensitat i concentració , perquè el Leganés té les seves coses i les fa bé. Hem de controlar aquestes coses i després fer bé les nostres”. Un propòsit que val també per a la trobada de tres dies després contra el Bayern, que promet crear serioses dificultats al conjunt madridista si no controla la situació des d'un primer moment, com li va passar contra la Juventus.

“És cert que va ser molt dur contra la Juve després que ens fessin un gol en el primer minut. Hem fet una cosa extraordinària una altra vegada guanyant el Bayern a Munic i dimarts cal tenir moltíssima determinació per entrar molt bé en el partit. Això és el que ens farà forts dimarts”, ha dit Zidane, que no ha volgut entrar a valorar si és més important guanyar un doblet com el que està a punt d’assolir el Barcelona o aixecar una Champions.

Sense Carvajal ni Isco

“Tot té valor i molt mèrit. No puc escollir entre una cosa i una altra. Nosaltres només podem guanyar la Champions i ho donarem tot per fer-ho, però demà tenim la Lliga i la volem acabar bé en aquests cinc partits que ens queden. Sembla una ximpleria, però no ho és. Després, dimarts tindrem la possibilitat de passar a una altra final de la Champions i no fa falta que digui el que significa per a nosaltres”, ha afegit Zidane, que en repetides ocasions ha manifestat que a ell el que més satisfacció li ha produït ha estat guanyar la Lliga, perquè és més complicat fer-ho.

Notícies relacionades

Ni contra el Leganés ni contra el Bayern dimarts no podrà disposar de Carvajal ni Isco. Les proves mèdiques han confirmat que el defensa té una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra, mentre que el centrecampista es va fer a Munic un esquinç acromioclavicular a l'espatlla esquerra. Nacho encara no s'ha incorporat als entrenaments amb el grup i Zidane ha assegurat que en cap dels casos no correran riscos si no estan recuperats al cent per cent.

Admiració per Iniesta

El preparador madridista, d'altra banda, ha expressat la seva admiració per Andrés Iniesta, de qui ha dit que hauria merescut guanyar la Pilota d'Or. “Va marcar i va guanyar la final del Mundial del 2010 després de fer un any extraordinari. Aquell any mereixia guanyar-la”, ha manifestat Zidane, a qui també agrada molt el caràcter del blaugrana: “No el conec gaire personalment, però les dues o tres vegades que hem coincidit m'ha semblat encantador. Ho fa tot bé al camp i a fora és molt tranquil i reservat, m'agrada molt”.