EL PARTIT DEL COLISEUM ALFONSO PÉREZ

zentauroepp42949614 graf4589  getafe  madrid   15 04 2018   el defensa togol s d180415191835

zentauroepp42949614 graf4589 getafe madrid 15 04 2018 el defensa togol s d180415191835 / ZIPI

Un Espanyol sense ànima s'enfonsa a Getafe

L'equip periquito, que no va xutar a porta, cau davant un rival que va jugar mitja hora amb 10

2

L'Espanyol va completar aquest diumenge a Getafe (1-0) un episodi més de la seva temporada garrepa i depressiva que té la versió més evident en aquest tram final de Lliga. L'equip de Quique Sánchez Flores, el mateix que en teoria havia de lluitar per millorar el curs passat i mirar cap a Europa, és cinquè per la cua a sis jornades del final. Ni tan sols té assegurada la permanència després de quatre partits sense guanyar ni marcar. En l'últim ni va xutar a porta. Un desastre.

Ni contra 11 ni contra 10. L'Espanyol va fer pena en tot el duel. No és la primera vegada que passa una cosa així. Sort en tenen els periquitos que tan sols queden 18 punts en joc i l'equip està 10 per sobre de la zona d'alarma. Si la Lliga durés alguna jornada més la preocupació encara seria més gran.

Sense idees

L'Espanyol està mort. Aquests set punts de nou sumats davant MadridBarça Atlètic són l'única notícia positiva en una campanya que acabarà amb l'adeu del tècnic. "Potser és que no donem per més. Jo ja li vaig veure les orelles al llop a l'agost. És una cosa que ja intuïa", va reflexionar Quique al valorar una nova ensopegada.

"A lo mejor és que no donem per més. Jo ja le vaig veure les orelles al llop a l'agost. És algo que ja intuïa" (Quique Sánchez Flores)

Fa setmanes que tenia pinta que a l'Espanyol se li faria llarga la temporada i els fets ho van demostrant. En el pols contra el Getafe poca cosa positiva pot dir-se d'un equip sense idees ni ambició. Una parada de Pau, novament el millor, en un xut de Fajr (m. 15) i un gol ben anul·lat a Amath (m. 29) va ser l'única cosa ressenyable d'un primer temps avorrit i decebedor.

Golàs de Damián

El cop dur va arribar després del descans amb el sensacional xut de Damián, el lateral uruguaià del Getafe que va batre Pau amb un míssil per l'escaire (m. 53). Flamini va ser expulsat després per dues grogues en tres minuts (m. 58 i 61), la segona d'elles injusta perquè el centrecampista va tocar la pilota.

Ni tan sols contra 10 va millorar l'Espanyol, que va llançar el seu primer córner en el minut 78. Un xut de Gerard repel·lit per Bruno i un cop de cap de Baptistao a tres minuts del final van ser les úniques aproximacions davant un rocós rival que va saber perdre temps amb mestria.

Getafe, 1; Espanyol, 0

<strong>GETAFE</strong>: Guaita (5); Damián (8), Bruno (7), Djené (7), Cabrera (6); Portillo (5), Flamini (5), Fajr (6), Amath (6); Ángel (6) i Rémy (6). Canvis: Sergio Mora (5) per Remy (m. 66); Molina (6) per Ángel (m. 76); Antunes (sq) per Amath (m. 85). Tècnic: José Bordalás (7).