ELS QUARTS DE CHAMPIONS

El Sevilla no pot amb el Bayern (0-0)

Correa envia al travesser l'oportunitat de posar en serioses dificultats el campió alemany

tecnicomadrid42884172 soccer football   champions league quarter final second leg

tecnicomadrid42884172 soccer football champions league quarter final second leg

1
Carlos F. Marcote

El Sevilla va donar la cara a l’Allianz Arena, però li va faltar contundència per sorprendre el Bayern, que arriba a la seva sisena semifinal consecutiva. El campió alemany no es va veure gaire exigit per fer bo el resultat de l’anada (1-2), encara que l’escenari hauria pogut ser ben diferent si Correa arriba a precisar el seu cop de cap a l’inici del primer temps i no envia al travesser la pilota. Va ser l’ocasió més clara de l’equip andalús, que no es va tornar boig per buscar la remuntada i no va trobar més espais per vorejar una altra proesa.

De fet, va entrar en el xoc més relaxat del que és aconsellable, fet que Lewandowski no va aprofitar perquè Mercado li va fer la falta amb què es va guanyar una groga ataronjada. Robben i una altra vegada el davanter polonès van amenaçar en una arrencada enèrgica del campió alemany sense que el Sevilla asserenés l’ànim i el joc.

Equilibri

Fins al quart d’hora no es va acostar el quadro andalús a l’àrea local i va començar a equilibrar la partida amb un augment de la possessió, però sense profunditat, excepte en una acció aïllada en què Escudero va arribar molt forçat a rematar.

Soria va evitar el gol a xut de Ribéry en el que va ser el toc de corneta perquè el Bayern es tornés a bolcar. Navas va impedir que l’extrem francès rematés al segon pal a centre de Müller, però l’última abans del descans la va tenir Sarabia, a qui Rafinha va impedir rematar en última instància després d’una greu pèrdua de Javi Martínez.

James s'anticipa a Banega en la disputa de la pilota / ODD ANDERSEN (AFP)

Perdona Lewandowski

Lewandowski va fallar en la represa el que no sol fallar i el conjunt sevillà va estar finalment a un pas de posar un gol al marcador i l’emoció a l’eliminatòria. Correa va picar de cap al travesser en una falta lateral i al minut següent Banega va llançar desviat per poc. Montella va tirar de Muriel, Sandro i Nolito, però el Sevilla no va tornar a inquietar Ulreich. El partit va acabar amb picabaralla i expulsió de Correa.