REFLEXIONS DEL PREPARADOR CATALÀ

Guardiola: "És una gran injustícia que ens comparin amb ETA o amb la Kale Borroka"

El tècnic del City destaca el caràcter pacifista de les reivindicacions independentistes arran de la detenció de Puigdemont

rpaniagua42421572 soccer football   champions league   manchester city press c180330162447

rpaniagua42421572 soccer football champions league manchester city press c180330162447 / JASON CAIRNDUFF

1
Es llegeix en minuts

Pep Guardiola ha valorat novament la conflictiva situació que es viu a Catalunya dies després de la detenció de Carles Puigdemont. L'entrenador del Manchester City ha sigut rotund en la roda de premsa prèvia al partit que el seu equip contra l'Everton.

"Estic com tota la gent que no vol el mal per als altres ni per a les seves famílies. Tot el que hem fet sis milions de persones sortint al carrer aquests anys ho hem fet de manera pacífica... o més que això. Quan diuen que som generadors de violència s'equivoquen de ple", ha començat dient l'extècnic blaugrana. 

L'1 d'octubre

Notícies relacionades

"Pots estar-hi d'acord o no, ja sabem que les idees són de cadascú, també els jutges poden fer la seva feina. Crec que és una gran injustícia que ens comparin amb ETA o amb la Kale Borroka. Això és molt senzill: és veure el que va passar l'1 d'octubre. La fotografia no enganya, els vídeos no enganyen. I n'hi ha molts", ha afegit Pep. 

Guardiola ha recordat els missatges de Puigdemont, el vicepresident Junqueras, el president de l'ANC, el president de Omnium... "Tota la gent de Catalunya ho ha dit mitjançant el pacifisme i expressant-se mitjançant el vot de les urnes. Per això és molt injust: pots no estar d'acord amb mi, però hi ha fotos i imatges", ha remarcat.