DEL FUTBOL A LA POLÍTICA

Ronaldinho fa el salt a la política

L'exjugador blaugrana s'ha afiliat al Partit Republicà Brasiler, formació vinculada a l'església Evangèlica

lmendiola13842430 barcelona  30 10 2005     deportes    partido de liga fcb  r180120181657

lmendiola13842430 barcelona 30 10 2005 deportes partido de liga fcb r180120181657 / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts

Ronaldinho Gaucho ha decidit fer un pas més en la seva vida després de penjar les botes i ha apostat per la política. Dimarts passat, l'exjugador blaugrana, igual que el seu germà Roberto, es va afiliar al Partit Republicà Brasiler (PRB), una formació vinculada a l'església Evangèlica. El president del partit, Marcos Pereira, li ha demanat que exerceixi com un verdader "10".

Durant un acte oficial a la capital brasilera, el Gaucho s'ha declarat "content" de participar en un projecte que "busca la millora del país". El brasiler està content amb el pas que ha fet i confia que el programa del PRB porti "modernitat, alegria i salut per a tota la població del Brasil".

Esquitxat per la corrupció

Notícies relacionades

El partit polític al qual s'ha afiliat el dues vegades Pilota d'Or s'ha vist immers en temes de corrupció, com tantes altres formacions. Un exemple m'és Marcelo Crivella, alcalde de Rio de Janeiro i del PRB, que s'ha vist esquitxat per l'operació Lava Jato. Una croada sense precedents de la justícia contra la corrupció al Brasil.

La premsa local brasilera apunta que amb aquesta afiliació al PRB Ronaldinho pot presentar la seva candidatura a legislador a les eleccions de l'octubre, i assegura que l'exjugador anhela ocupar una plaça a la Cambra de Diputats o el Senat