EL 'CAS CRISTIANO RONALDO'

El poder de Florentino arriba fins a la justícia

El president blanc va col·locar la seva mà dreta en el judici de Cristiano Ronaldo per controlar la declaració

rpaniagua36199017 real madrid s portuguese forward cristiano ronaldo  r  and c180321113727

rpaniagua36199017 real madrid s portuguese forward cristiano ronaldo r and c180321113727 / GERARD JULIEN

1
Es llegeix en minuts

Florentino Pérez ho ha tornat a fer. El seu poder entre els alts càrrecs i la seva bona amistat amb polítics han ajudat a fer que el 31 de juliol, en ple estiu madrileny, tingués present la seva mà dreta per tenir controlades les declaracions de Cristiano Ronaldo; quan el davanter del Madrid va anar a declarar davant la jutge de Pozuelo de Alarcón Mónica Gómez Ferrer, segons publica El Confidencial. S'ha de destacar que la fase d'instrucció només era per a les parts, i per tant qualsevol no podia estar assegut a la sala.

El judici va provocar un gran enrenou entre la premsa nacional i internacional. Hisenda li reclama al portuguès 14,7 milions per un possible frau fiscal. Només unes quantes persones van anar a l'acte, entre les quals hi havia José Luis del Valle, home de la màxima confiança de Florentino Pérez.

Tenir-hi aquesta persona va permetre al president blanc saber què deia el jugador davant la jutge i evitar qualsevol frase que causés polèmica. Encara que no va poder evitar que la premsa lusitana publiqués la declaració de Ronaldo dient que li agradaria tornar a Anglaterra i que si en aquell moment estava donant explicacions sobre els seus impostos era per ser qui era.

L'home misteriós

Notícies relacionades

La persona que va ser a la sala l'estiu passat no és un qualsevol. Com apunta el mitjà El Confidencial,El Confidencial José Luis del Valle, més conegut com a Chítin, és des del 1999 secretari del consell d'ACS i va coincidir amb Florentino UCD, on va ser director de l'Assessoria Jurídica i diputat al Congrés. Aquest advocat va entrar l'estiu passat a la directiva blanca, setmanes abans del judici de Cristiano.

Gràcies al fet que Florentino tenia José del Valle a la sala, va poder tenir constància del desig del lusità de tornar a Anglaterra, i per això va evitar que el jugador portuguès atengués els mitjans al sortir de l'acte malgrat que l'equip de comunicació contractat per Cristiano havia col·locat un faristol a les portes del jutjat