ELIMINAT DE LA CHAMPIONS

Anglaterra es burla de Mourinho després de perdre amb el Sevilla

De Boer, a qui el portuguès havia catalogat com el pitjor entrenador de la Premier, respon al tècnic del United

mourinho-1

mourinho-1 / OLI SCARFF (AFP)

1
Es llegeix en minuts

José Mourinho passa per un dels pitjors moments de la seva carrera esportiva com a tècnic. L'eliminació del Manchester United de la Champions a mans del Sevilla ha fet molt de mal a l'entrenador portuguès i, degut a les discrepàncies que atresora amb la premsa britànica, els diaris anglesos no han tingut misericòrdia després de la derrota amb el conjunt andalús.

Així, ja estan arribant les primeres consignes i missatges que sol·liciten la destitució immediata de Mourinho i fins i tot respostes cordials d'extècnics rivals, com Frank de Boer, a qui el portuguès havia catalogat com el pitjor entrenador de la Lliga anglesa.

"Un super-Sevilla castiga les tàctiques negatives de Mourinho", es pot llegir al rotatiu Mail. Per la seva part, la BBC, potser el mitjà informatiu menys bel·ligerant amb el portuguès, afirma que només va estar "atordit" i una mica "confús", i producte d'aquestes dues circumstàncies va arribar el triomf de l'equip espanyol. El Mirror cataloga de "depriment" la tàctica utilitzada per Mourinho, mentre The Sun parla de "desastre per a un Manchester United miserable".

Mourinho, amb cara seriosa, felicita Montella. / david klein (REUTERS)

Notícies relacionades

De Boer, per la seva part, no ha volgut guardar silenci. "Mourinho podrà dir que soc el pitjor entrenador de la història de la Premier, però ell és un entrenador que ha gastat molts milions en la seva carrera i els seus equips juguen així, tal com ha demostrat davant el Sevilla", va respondre l'exjugador blaugrana i tècnic destituït del Cristal Palace. 

Defensa del portuguès

Malgrat les crítiques, a l'acabar el partit Mourinho es va voler defensar de l'eliminació davant el Sevilla. "Jo mateix ja vaig eliminar el United dues vegades aquí, una amb el Porto i una altra amb el Madrid. No és una novetat per al club", va dir el portuguès sense mossegar-se la llengua. Però el fracàs és clar: 350 milions invertits des de la temporada passada per no arribar als quarts de final de la Lliga de Campions.