DENÚNCIA A ANGLATERRA

Uns vàndals destrossen un vestidor femení i l'omplen de pintades ofensives

El Salford United denuncia a les xarxes socials l'atac sofert a les seves instal·lacions

destrozos-futbol-femenino-1

destrozos-futbol-femenino-1

1
Es llegeix en minuts

Les instal·lacions de l'Salford United JFC Girls van ser literament destrossades per uns vàndals, que van deixar absolutament inservible el vestidor que utilitzen les jugadores d'aquest equip femení britànic d'aquesta ciutat anglesa d'una mica més de 100.000 habitants al nord-oest de Manchester.

Notícies relacionades

A més, els desconeguts van omplir les parets del vestidor de pintades ofensives. El club, a través de les xarxes socials, ha denunciat l'atac a la vegada que, tractant-se d'un equip modest, ha sol·licitat ajuda per mirar de tornar a la normalitat i reparar les destrosses. "Ajuda'm a recaptar 5.000 lliures per ajudar Salford United a reconstruir el seu club després que uns joves egoistament destrossessin les nostres instal·lacions", ha sol·licitat el conjunt anglès al seu compte oficial de Twitter.

També han informat que estan fent gestions per trobar un nou espai on poder entrenar mentre no s'arreglen les instal·lacions. "No només han trencat les nostres instal·lacions, sinó que han destrossat tot el material d'entrenament, fins i tot les xarxes de les porteries", afegeix l'Salford United.