FORA DE PERILL

L'ensurt i la "bogeria" de Diego López

El porter gallec va quedar inconscient després d'una trompada amb Sadiku

marcosl42389374 valencia 4 3 2018  deportes  levanteud   rcd espanyol  jorna180304130909

marcosl42389374 valencia 4 3 2018 deportes levanteud rcd espanyol jorna180304130909 / Miguel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Els jugadors de l’Espanyol no van trigar ni un segon a demanar l’entrada de la llitera. De seguida van veure que Diego López s’havia fet mal de debò. El porter de l’Espanyol va saltar a refusar una pilota aèria i va ser envestit involuntàriament per Sadiku, que intentava rematar de cap la pilota amb tota l’ànima. El que va trobar, però, va ser la cara del porter gallec, que va caure a terra inconscient, amb els braços estranyament creuats, inert.

Van ser moments de tensió al Ciutat de València. Mentre el davanter albanès s’aixecava pel seu propi peu, Diego López no donava mostres de reaccionar. Envoltat pels metges i assistents, veure’l incorporar-se va reanimar Orriols, malgrat que el porter distava d’estar recuperat. Se’l veia marejat, i amb una marca vermella a la cara, record del brutal cop de cap de Sadiku.

Notícies relacionades

Després de diversos intents de posar-se dret del tot, el van ajeure a la llitera i Pau López va ocupar el seu lloc entre els pals. Al passar per davant de la banqueta, Quique Sánchez Flores li va dirigir unes paraules i li va tocar afectuosament la galta. «Li he donat ànims», va revelar el tècnic de l’Espanyol. «Ha intentat quedar-se al camp. Aquest noi té moltes ganes de jugar, sabeu que ha passat per una situació difícil de lesió. Ha intentat fer la bogeria de seguir jugant. És molt important per a nosaltres, però volem que es recuperi, tenim dos grans porters i volem que tots dos estiguin a punt», va valorar el tècnic blanc-i-blau.

Nit a València

Ja a la sala de premsa Quique tenia clar que el seu porter hauria de fer nit a València. «Entenc que es quedarà aquí. Ficar-lo a l’autobús de tornada no crec que sigui el més apropiat». A les cinc de la tarda el club va informar que ja es trobava «fora de perill» després d’haver patit un «fort traumatisme cranial amb pèrdua de consciència», i va confirmar que seguiria «ingressat en un centre hospitalari de València durant les pròximes hores, segons determinen els protocols mèdics que se segueixen en aquests casos». Si la prudència sempre és bona, a l’Espanyol i després de la notícia de la mort de Davide Astori, ho era especialment.

Temes:

Espanyol Futbol