TRAGÈDIA AL 'CALCIO'

Astori, capità del Fiorentina, mor mentre dormia a l'hotel de concentració

El central, de 31 anys i internacional amb Itàlia, sembla que ha patit una aturada cardiorespiratòria i la Sèrie A ajorna la jornada en senyal de dol

astori

astori

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El central del Fiorentina Davide Astori, de 31 anys, ha sigut trobat mort aquest diumenge a la seva habitació de l'hotel en què el conjunt toscà estava concentrat abans d'enfrontar-se a l'Udinese, partit que ha sigut suspès. Els primers indicis apunten a una aturada cardiorespiratòria mentre dormia. Tota la jornada de la Sèrie A ha sigut ajornada en senyal de dol per aquesta tràgica notícia.

Astori, que va sortir dels juvenils del Milan, havia passat pel Pizzighettone, el Cremonese, el Cagliari i el Roma, i militava des del 2015 al Fiorentina, de qui era el capità. També havia sigut 14 vegades internacional amb Itàlia, i va marcar un gol amb la samarreta azzura contra l'Uruguai a la Copa Confederaciones del 2013. Tota la jornada de la Sèrie A ha sigut suspesa en la seva memòria.

Notícies relacionades

La mort recorda tràgicament la pèrdua de Dani Jarque el 8 d'agost del 2009, que va morir durant la concentració del seu equip precisament a Florència. Lògicament, la notícia ha afectat molt el futbol italià i en particular els components del club toscà, que estan commocionats.

Astori estava casat i tenia una filla, Vittoria, de només 4 anys.

Temes:

Obituaris Futbol