CRÍTIQUES DES DE PARÍS

Malestar al PSG per l'operació de Neymar al Brasil

La premsa parisenca qüestiona la decisió de l'estrella del PSG

hospital-neymar

hospital-neymar / DOUGLAS MAGNO (AFP)

2
Es llegeix en minuts

La lesió de Neymar continua generant reaccions en tots els fronts. La decisió final de l’astre brasiler d’operar-se al seu país (la intervenció tindrà lloc avui a Belo Horizonte) ha causat malestar al París Saint Germain. Així ho van reflectir el diari L’Équipe i també Le Parisien. El davanter no estarà recuperat fins al maig i arribarà molt just al Mundial de Rússia. 

Les declaracions, al llarg de tota aquesta setmana, han sigut contradictòries i han alimentat la tesi d’una mala relació entre la direcció del club francès i el futbolista, fins al punt que ja comença a qüestionar-se la inversió de 222 milions d’euros després de la seva sortida del Barça, que l’ha convertit en el fitxatge més car de la història del futbol.

El partit contra el Madrid

El PSG té ara un problema esportiu majúscul, ja que el seu futbol depèn en bona part de les genialitats de Neymar, amb qui ja no podran comptar dimarts en el decisiu matx de vuitens contra el Reial Madrid al Parc dels Prínceps de París.

La portada de 'L'Équipe.

Al-Khelaïfi, propietari del club i artífex del seu fitxatge, ha intentat restar importància al tema i ha buscat la pau al parlar d’un acord entre totes les parts perquè el futbolista s’operés al Brasil. No obstant, a L’Équipe parlen d’una tensa relació entre l’astre i el club, reforçada amb el titular en la seva edició impresa: «Adeu París». El diari esportiu francès remarca que l’única preocupació del jugador és arribar a punt al Mundial amb el Brasil.

Pressions de l'entorn del jugador

Notícies relacionades

Aquest diari també cita les pressions de l’entorn del jugador per ser intervingut al seu país i no a París. També Emery va deixar entreveure el seu malestar. «Diumenge semblava una torçada, després es va veure que era una fissura tot i que més tard es va apreciar que hi havia una fractura que és una altra cosa i per això es va decidir operar. Era una decisió difícil, però Guedes, per exemple, va jugar al València amb aquesta lesió abans d’operar-se», va dir el tècnic. «Tenim més ganes d’aconseguir la victòria i dedicar la classificació contra el Madrid a Ney», va afegir el basc, que va deixar  Cavani i Mbappé fora de la convocatòria del partit d’avui contra el Troyes. No vol més ensurts.

L’estrella brasilera, mentrestant, es va animar a si mateix al seu compte d’Instagram. «Els obstacles no han d’impedir-te res. Si trobes una paret, no desisteixis. Descobreix com escalar-la», va escriure Neymar.