GREU CONTRATEMPS

Neymar, pendent d'un miracle per jugar contra el Madrid

L'estrella del PSG pateix un esquinç i una fissura al peu dret

neymar

neymar / GEOFFROY VAN DER HASSELT (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Neymar té un esquinç al turmell dret i una fissura associada al cinquè metatarsià del peu, lesió que va patir diumenge davant el Marsella, per la qual cosa és improbable que jugui el duel de tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid del 6 de març.

Segons un comunicat fet públic pel club, el jugador brasiler va ser sotmès a exàmens complementaris, concretament una ecografia i un escàner, que han revelat "un esquinç al lligament anterior extern del turmell dret amb l'existència associada d'una fissura del cinquè metatarsià".

Els traumatòlegs dubten que jugui

El PSG no precisa la durada de la baixa, però aquesta fissura associada pot comprometre la seva presència en el decisiu duel contra el Reial Madrid en què l'equip francès ha de remuntar el 3-1 encaixat en l'anada a l'estadi Santiago Bernabéu. Diversos traumatòlegs consultats dilluns a la nit pels programes nocturns de la ràdio espanyola van descartar Neymar al Parc dels Prínceps per rebre el Madrid a la Champions.

El jugador va haver de ser retirat en llitera en el tram final del partit de Lliga de diumenge contra l'Olympique de Marsella, el clàssic del futbol francès, quan el seu equip guanyava al Parc dels Prínceps per 3-0.

Marquinhos també és dubte

Notícies relacionades

Amb evidents dolors i amb les mans tapant-se la cara, el jugador més car de la història va deixar el seu lloc a l'argentí Ángel di María enmig de la commoció generalitzada de la grada.

El PSG va confirmar també que l'ecografia que li van fer al defensa brasiler Marquinhos, pilar de la defensa parisenca, va mostrar una lesió muscular de grau 1 al quàdriceps esquerre, sense que tampoc s'hagi precisat la durada de la recuperació.