CONTRATEMPS GREU

Neymar s'opera, estarà dos mesos de baixa, no jugarà contra el Madrid i ja només pensa en el Mundial

Té una fissura al peu dret i fins al maig no preveu tornar a competir

neymar

neymar / GEOFFROY VAN DER HASSELT (AFP)

1
Es llegeix en minuts

La pitjor notícia per al París Saint-Germain. El seu futbolista insígnia, Neymar, no jugarà definitivament el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions per lesió. Però no només això, el davanter brasiler ha decidit operar-se, estarà dos mesos de baixa, no tornarà a competir fins al maig i, en aquests moments, només pensa en el Mundial. Així ho afirma amb rotunditat OGlobo al Brasil. Unai Emery, però, preocupat pel seu equip i els seus seguidors, ha volgut calmar la situació i ha assegurat que "la decisió encara no està presa" i que es decidirà "d'aquí uns dies.

Notícies relacionades

Neymar va patir el cap de setmana passat una lesió que ha sigut més greu del que s'esperava. A part de l'esquinç de turmell, que probablement i amb tractament li hauria permès enfrontar-se al Madrid, el jugador pateix una fissura al cinquè metatarsià del peu dret. Neymar es va haver de retirar en llitera abans que finalitzés el partit que va enfrontar el PSG amb l'Olympique de Marsella.

El pla del futbolista

La intenció del futbolista és reaparèixer en les tres últimes jornades del campionat francès i disputar, si el seu equip segueix viu en la competició, la final de la Champions abans de concentrar-se amb el Brasil per afrontar el Mundial de Rússia.

Temes:

PSG Futbol Neymar