DUEL A CORNELLÀ

Horari i on veure per TV l'Espanyol - Reial Madrid

Els jugadors de Quique Sánchez Flores estan obligats a canviar la dinàmica negativa de resultats (fa 7 partits que no guanyen) per evitar patir

Espanyol’s midfielder Victor Sanchez celebrates his team’s opening goal during the Spanish league football match RCD Espanyol vs Villarreal CF on February 18, 2018 at the Cornella-El Prat stadium in Cornella. / AFP PHOTO / Josep LAGO

Espanyol’s midfielder Victor Sanchez celebrates his team’s opening goal during the Spanish league football match RCD Espanyol vs Villarreal CF on February 18, 2018 at the Cornella-El Prat stadium in Cornella. / AFP PHOTO / Josep LAGO / JOSEP LAGO (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Barcelona s'ha despertat freda. I així rebrà el Reial Madrid. Després de la golejada (0-4) a l'Alabès, els jugadors de Zinedine Zidane visiten Cornellà el-Prat amb l'obligació de puntuar. Segueixen a 14 punts del Barcelona i no es volen despenjar més del campionat, sobretot perquè el València els pressiona des de darrere, des de la quarta posició. La victòria, a més, els ompliria de moral per afrontar l'eliminatòria de Champions League de dimarts que ve davant el París Saint-Germain.

Notícies relacionades

Però no ho tindran fàcil per puntuar. Perquè davant es trobaran un equip en plena forma que està obligat a guanyar si vol evitar patir. L'Espanyol fa 7 partits que no guanya, l'últim va ser el 8 de gener a La Rosaleda contra el Màlaga, i afronten aquest xoc contra el Reial Madrid com el partit del canvi. Ja han avisat els madridistes del fred que passaran, per les temperatures de l'ambient, i per la dificultat al camp. Arriben amb ganes de revertir la ratxa negativa en què es troben i res millor que contra un gran.

El partit es disputarà aquest dimarts, 27 de febrer, a les 20.00 hores al RCDE Stadium i es podrà veure en directe a través de BeIN Sports LaLiga. La web d'El Periódico farà un seguimenton linedel partit.