ESTADI GELAT

La Generalitat demana precaució al volant per anar a veure l'Espanyol-Madrid

Emergències adverteix que l'onada de fred i neu marcarà el duel de Cornellà-el Prat

dxb-sxpvwaajp9r

dxb-sxpvwaajp9r

1
Es llegeix en minuts

L'onada de fred siberià de què avisava el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha arribat juntament amb la jornada de Lliga. Les baixes temperatures i la neu s'han deixat veure aquest matí a les carreteres catalanes, fet que preocupa Emergències, que ha demanat precaució als conductors. [Segueix en directe les últimes notícies sobre la neu a Barcelona i la resta de Catalunya.]

Adverteixen que el matí es complicarà per als que vagin a treballar en cotxe i han avisat dels punts més complicats de les vies catalanes. També saben que el trànsit augmentarà aquesta tarda al voltant de Cornellà, ja que a les 20.00 hores l'Espanyol s'enfronta al Reial Madrid en un dels duels més freds de la temporada. Per això, s'han avançat al partit i han demanat a les penyes periquites que s'informin de la previsió meteorològica i de les incidències viàries abans d'anar a l'estadi.

Freda arribada

Notícies relacionades

El tuit d'Emergències va destinat als aficionats, però també podria servir al Reial Madrid, que aterra a l'aeroport del Prat a les 12.30 hores i s'allotjarà a l'Hotel Sofía de Barcelona. Des d'allà, els homes de Zinedine Zidane es desplaçaran a l'RCDE Stadium en autobús. El trajecte és de només 15 minuts si les carreteres no pateixen afectacions, però l'onada de fred siberià amb què s'ha despertat Catalunya pot demorar l'arribada del conjunt blanc al camp.

Una vegada allà, jugadors i aficionats s'hauran d'abrigar, perquè s'espera una temperatura màxima de 4 graus durant tot el partit. I no solament això, segons diverses previsions, aquesta nit podria nevar a l'RCDE Stadium.