El Barça venç i ofega el campió suec

Triomf blaugrana per 21-26 contra l'IFK Kristianstad amb una gran actuació de Pérez de Vargas

balonmano-jpeg

1

El Barça Lassa va superar l’IFK Kristianstad suec per 21-26 després d’un partit còmode per a l’equip de Pascual, plantejant una sòlida defensa i amb Gonzalo Pérez de Vargas (16 parades) a molt bon nivell.

La victòria per al Barcelona era important a l’espera del Nantes-Vardar d’avui, ja que la derrota o l’empat de l’equip francès deixaria els blaugranes com a segons de grup a falta de només una jornada per al final de la fase.

Potser per això la sortida de l’equip blaugrana va ser fulgurant (1-6, m. 6) amb un Pérez de Vargas extraordinari i gran efectivitat de la primera línia barcelonista, que va permetre als blaugranes tancar el primer temps amb 8-11.

Pascual va tornar a apostar d’inici per Ariño i Aleix als extrems, sent rellevats per la rotació intermèdia per Rivera i Víctor Tomás. A més Entrerríos tindria doble rotació en Palmarsson i Dolenec.

COM UN CORRÓ / A la represa, el Barça va tornar a sortir com un corró i amb prou feines en vuit minuts va endossar a l’equip suec un parcial d’1-6 amb Dika Mem imparable (9-17, m. 38) i fins i tot va ampliar el marge fins als 10 gols (13-23, m. 49), mentre Pascual donava descans a Entrerríos i Palamarsson i Dolenec s’intercanviaven la posició donant més velocitat a la pilota.

Llavors va arribar una petita reacció local amb un parcial de 3-0 (16-23, m. 53) i Pascual va haver de demanar temps mort per tallar-la. L’entrada dels joves extrems suecs Persson, 20 anys, i Chrintz, de 18, va rellançar l’atac del Kristianstad (19-24, m. 56), tot i que sense prou temps per canviar el desenllaç.

FC Barcelona: Pérez de Vargas; Aleix Gómez (4), Mem (5), Syprkak (4), Raúl Entrerríos (2), N’ Guessan (1), Ariño (1) –set inicial– Viran (-), Palmarsson (3), Valero Rivera (3), Sorhaindo (1), Dolenec (-), Jallouz (-), Víctor Tomás (2) i Ristovski (p. s.).

Àrbitres: Bojan Lah (SLO) i David Sok (SLO). Exclusions: Gudmunsson (m. 24) i Henningsson (m. 40) pel Kristianstad. Sense exclosos pel Barcelona.

Parcials cada cinc minuts: 1-5, 1-6, 3-7, 3-8, 5-10, 8-11 (descans). 9-15, 10-17, 12-20, 13-23, 18-24 i 21-26 (final).

Incidències: partit corresponent a la tretzena i penúltima jornada del Grup A de la Lliga de Campions 2017-2018 disputat al Kristianstad Arena davant d'uns 4.800 espectadors, totalment ple.