LA JORNADA DE LLIGA

El Girona ensopega a Sevilla (1-0)

Un penal fallat per Aday i el gol de Sarabia condemnen l'equip de Pablo Machín

jcarmengol42016000 graf9253  sevilla  espa a   11 02 2018  el portero del sevil180211134937

jcarmengol42016000 graf9253 sevilla espa a 11 02 2018 el portero del sevil180211134937 / JULIO MUNOZ

1
Jordi Danés

El Girona no ha pogut enllaçar la cinquena jornada seguida sense perdre i ha vist frustrada la seva ratxa a Sevilla. Els de Pablo Machín han perdonat reiteradament el rival en una primera part notable i han pagat amb la derrota un error en el primer minut de la segona meitat.

El factor diferencial ha sigut el meta del Sevilla Sergio Rico, que ha realitzat quatre grans intervencions, especialment un penal parat a Aday poc abans del descans (minut 40). A l'altra àrea, Sarabia ha estat més llest que ningú en una acció en la qual el centrecampista del Sevilla només ha hagut d'empènyer la pilota a les xarxes després que Bernardo hagués aconseguit salvar un primer remat de Correa.

Un gol molt perjudicial

Els de Machín han sigut clars dominadors a la primera part, on ha emergit Rico al tram final salvant el 0-1 a Aday (m. 37), a Juanpe (m. 38) i finalment neutralitzant la pena màxima a Aday. Per acabar-ho d'adobar, els gironins han tancat el primer acte amb la lesió de Pere Pons, substituït per Aleix García.

Els jugadors del Sevilla celebren el gol de Sarabia cuinat per Correa. / JULIO MUÑOZ (EFE)

La segona part ha estat marcada pel matiner gol de Sarabia, que ha fet molt de mal al Girona. Els blanc-i-vermells han estat lluny del nivell dels primers 45 minuts, però en el tram final han inclinat el camp i han estat a punt d'empatar. Portu ha tingut l'1-1 en el minut 88, però Sergio Rico ha respost de nou amb una mà descomunal. Amb el Choco LozanoChoco  i sense Stuani (elpitxitxi, amb molèsties, ha vist tot el partit des de la banqueta), i també amb Bernardo de davanter centre, el Sánchez Pizjuán ha acabat demanant l'hora.

La fitxa

<span style="line-height: 2.6rem;"><strong>Sevilla: </strong>Sergio Rico; Jesús Navas, Mercado, Lenglet, Escudero; Pizarro, N’Zonzi; Sarabia (Layún 78’), Vázquez (Geis 84’), Correa; i Muriel (Ben Yedder 63’).</span>